Login

De bijwerkingen van Goji bessen

Gepubliceerd: 2014-05-04 17:08:45 | Door Dfeer | 1396x bekeken |

Goji bessen hebben de naam om zeer gezond te zijn, om deze reden staan de meeste mensen niet stil bij de negatieve bijwerkingen van deze bessen. In dit artikel willen we ook eens de negatieve bijwerkingen onder de aandacht brengen.

Het kan pollenallergier activeren

Als je gevoelig bent voor allergieën is het verstandig om Goji bessen met maten te eten. Deze bessen kunnen namelijk een verborgen pollenallergie activeren. Dit is erg vervelend.

Bloed wordt verdund

Een andere negatieve en zelfs gevaarlijke bijwerking is dat je bloed wordt verdund door het eten van Goji bessen. Hierdoor zal je bloed meer moeite hebben om te stollen. Als je dus een wondje krijgt zal hier minder snel een korstje op komen.

Atropine

In Goji bessen zit atropine dit is een schadelijke stof. Als je te veel van deze stof binnen krijgt kan dit lijden tot een droge mond, verminderde zweetproductie, slapeloosheid, duizelig en soms zelfs tot hartritme stoornissen. Als de bessen met maten worden gegeten hoef je hier niet bang voor te zijn. Deze bijwerkingen treden pas op als je een flinke overdosis van atropine krijgt en in de meeste gevallen krijg je dat niet.

Anders dan veel mensen denken hebben Goji bessen ook negatieve bijwerkingen naar de positieve bijwerkingen. Het is altijd goed om je bewust te zijn van de gevaren, zodat je jezelf kunt behoeden voor eventuele gevaren.

Ondanks deze negatieve bijwerkingen, kun je nog wel Goji bessen eten. Maar onthou, altijd met mate.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback