Login

Alles weten over gezondheid

Gepubliceerd: 2015-01-03 10:11:03 | Door Dfeer | 1059x bekeken |

Gezondheid is belangrijk.

Vrijwel ieder mens wil als het even kan zo gezond mogelijk leven. In principe is het natuurlijk zo: hoe gezonder je leeft, hoe groter de kans is dat je gezond oud wordt. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen, maar veel mensen zullen niet betwisten dat mensen die een gezonde levensstijl hebben aangenomen doorgaans ouder worden. Het valt voor velen echter niet mee om daadwerkelijk volledig gezond te leven. Onder volledig gezond verstaan we voldoende beweging, voldoende rust, geen verdovende middelen, geen alcohol, niet roken en een gezond voedingspatroon.

Waarom kunnen veel mensen niet voor langere tijd een gezond voedingspatroon aannemen? Je hebt immers altijd te maken met verleidingen. Verleidingen liggen altijd op de loer en dan kan het gaan om lekker eten of zo nu een dan een alcoholisch drankje. Ook roken is voor veel mensen een hardnekkig probleem. Roken wordt door veel rokers ook beschouwd als een slechte gewoonte, maar het stoppen met roken is voor velen knap lastig.

Voldoende beweging is voor velen ook lastig. Er zijn genoeg mensen die onvoldoende bewegen, terwijl ze eigenlijk wel zouden willen bewegen. Op de gezondheid startpagina vind je handige verwijzingen naar websites waar je van alles kunt vinden over gezond leven. Op deze manier kun je je eigen leven (iets) gezonder maken.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback