Login

Afvallen als een verandering van je eetpatroon

Gepubliceerd: 2014-12-14 20:54:16 | Door Navidof | 931x bekeken |

Afvallen als een verandering van je eetpatroon

Afvallen als een verandering van je eetpatroon

Om het beste resultaat te behalen moet je proberen om afvallen niet te zien als een tijdelijk iets. Het is een verandering van je eetpatroon. Door het op deze manier te bekijken hou je het makkelijker vol dan wanneer je het ziet als iets waar je zo snel mogelijk vanaf wilt. Als je de veranderingen kunt doorvoeren dan wordt de kans op succes vele malen groter.

Ontwikkel een vast eetpatroon

Probeer een vast eetpatroon te ontwikkelen dat je wekelijks gaat aanpassen. Door van tevoren te weten wat je doordeweeks gaat eten weet je precies wat je moet kopen in de supermarkt. Hierdoor hoef je ook niet meer te zoeken in de supermarkt naar wat je allemaal moet kopen. Zo voorkom je dat je eten koopt dat niet opgegeten wordt. Als je het goed doet dan hoef je ook geen ongezonde snacks te kopen.

 

Vet en een mooiere huid

Door minder vet eten binnen te krijgen kun je enerzijds afvallen maar je krijgt er ook een betere en mooiere huid door. Het kan er ook voor zorgen dat je minder of minder vaak puistjes krijgt. Door meer eiwitten te eten en minder vet gaat je gezondheid vooruit. De vetten die je eet moeten dan voornamelijk bestaan uit de gezonde onverzadigde vetten. Transvetten en verzadigde vetten moeten zoveel mogelijk vermeden worden.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieNavidof


Like deze focus


Naar boven
Feedback