Login

Survival horror game Dying light word een spel met karakter

Gepubliceerd: 2013-09-04 17:19:09 | Door Pieter ten Cate | 2425x bekeken |

Survival horror game Dying light word een spel met karakter

Een zombie game met een atletisch tintje

De nieuwe zombie game Dying Light is een first-person, actie survival horror game van producent Techland. Het spel speelt zich af in een uitgestrekte en vooral 's nachts een onheilspellende open wereld, waar je tussen de zombies wordt gedropt en verschillende doelen dient te behalen.

Een nieuwe release met hoge verwachtingen

Survival horror game Dying light word een spel met karakter

De game word geproduceerd in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment waardoor je als speler verzekerd word van een bepaalde standaard in kwaliteit. Onlangs werd de eerste trailer vrijgegeven, en het beloofd veel goeds!

In de trailer krijgen spelers een voorproefje van de bijzonder gevaarlijke en mooi ontworpen wereld van Dying Licht. In de video word onder andere laten zien hoe je je als een parkour- of freerunning athleet kunt voortbewegen, door de met zombies overspoelde wegen en daken.

Het verkrijgen van wapens lijkt wat lastig en de trailer laat dan ook maar een erg gering assortiment aan wapens zien, om de geïnfecteerde bevolking mee te verslaan. Wel zie je een paar bijzonder fraaie gevechts-bewegingen met de handen, wat de game een haar unieke karakter lijkt te geven.In Dying Light is het vechten of vluchten

Wanneer je oog in oog staat met de geïnfecteerde, heb je de vrijheid om zelf te beslissen hoe je met iedere situatie omgaat. Je hebt hierbij diverse opties voor de manier waarop je wilt vechten of vluchten. Het feit dat er meerdere routes zijn om op een bepaalde plek te komen, geeft het de vrijheid die we ook wel kennen van bijvoorbeeld Grand Theft Auto.

Iedere keuze die gemaakt wordt in Dying Light, brengt zijn eigen consequenties met zich mee. Techland ontwikkelde eerder al de horror game Dead Island, maar beweert dat deze game toch echt een unieke zombie-game gaat worden. Zo ben je als speler vaker op de vlucht voor geïnfecteerde en moet je vooral 's nachts goed opletten waar je loopt.

De beelden die je krijgt te zien waar je 's nachts ongezien door de straten moet sluipen, doen erg veel denken aan de razend populaire Thief serie van jaren geleden.

Dying Light verschijnt begin volgend jaar voor Pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.


Deel:

Focus gerelateerde producten


Dead Island: Riptide - Special Edition

Dead Island: Riptide - Special Edition kopen

PC | Ben jij klaar om terug te keren naar de door zombies geïnfecteerde tropische stranden? Weet jij het onmogelijke te overleven? Ze dachten dat ze de zombie uitbraak op Banoi hadden overleefd.

Bestellen
Dead Island (game Of The Year Edition)

Dead Island (game Of The Year Edition) kopen

PC | De Dead Island: Game of the Year Edition biedt spelers een complete Dead Island ervaring: inclusief de Bloodbath Arena-modus, de Ryder White-verhaallijn en de blauwdruk van het wapen van...

Bestellen
Dead Island Game Of The Year Edition

Dead Island Game Of The Year Edition kopen

PS3 | Dit complete Dead Island pakket bevat alle extra content die voorheen alleen online beschikbaar was.

Bestellen
Dead Island: Riptide

Dead Island: Riptide kopen

Xbox 360 | Dead Island: Riptide is een horrorspel waarin spelers een zombie-uitbraak moeten overleven. Net als in het eerste deel van Dead Island loopt een leuke trip uit op een ramp.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback