Login

Goedkoop MTG kaarten kopen in Utrecht

Gepubliceerd: 2015-05-29 19:58:29 | Door Mans Wildeboer | 2314x bekeken |

Magic The Gathering kaarten kopen

U komt op deze pagina, waarschijnlijk wilt u wat MTG (magic the gathering) kaarten kopen. Maar: u vindt ze te duur. Dat kan best. In de winkel betaal je €15,- voor je eerste starters pakket, en als je dan nog verder uit wilt breiden kun je een "boosterpack" kopen. Een "boosterpack" kost €4,- en dan krijg je 15 extra kaarten. Dat is veel te duur!!!!

Magic the Gathering - Duel Deck - Speed vs Cunning

Magic the Gathering - Duel Deck - Speed vs Cunning kopen

Lekker een duel met een vriend doen? Dit zijn 2 intropacks zodat u meteen samen met een vriend of familielid kunt gaan spelen. Let wel op: mijn kaarten zijn wel goedkoper.

Bestellen

Winkel/Internet kosten

Zoals is al zei kost een intropack €15,- voor die €15,- heb je 60 kaarten en 2 "boosterpacks". Een boosterpack is een pakje van 15 kaarten die je kunt gebruiken tijdens je spel.

Je speelt in MTG met een aantal speler tegen elkaar en probeert elkaar te verslaan door middel van monsters en spreuken. Deze monsters en spreuken zijn er in 5 kleuren: wit, blauw, groen, rood en zwart. In 1 boosterpack heb je dus 3 kaarten van elke kleur zitten, maar je hebt in je deck (selectie van speelkaarten) bijna nooit alle kleuren zitten, gebruikelijk is 2 of 3 kleuren. Ik speel met 2 kleuren: rood en zwart. Als ik dus een booster pack koop zijn meer dan de helft van de kaarten die ik krijg nutteloos voor mij. Ook is het gebruikelijk om met een deck van 60/90 kaarten te spelen, ik heb dus een selectie van de beste rode en zwarte kaarten die ik heb gemaakt, 77 kaarten heb ik. Ik had laatst dus een pack geopend waarin maar 1 kaart zat die goed genoeg was om een plaatsje in mijn deck te kunnen veroveren. De andere kaarten zitten op een stapel waar ik niet mee doe.

Ook op internet is het lastig om kaarten los te kopen, en de prijzen zijn belachelijk duur: voor een toolkid (300 kaarten) moet je €135,- betalen!!!!

Magic the Gathering: Magic 2015 - Booster pack

Magic the Gathering: Magic 2015 - Booster pack kopen

Een moderne Magic 2015 booster pack, goedkoper dan dit zul je ze op internet niet krijgen. Hier zitten 15 kaarten in van MTG en misschien zit er wel een rare kaart in die €15,- waard kan zijn...

Bestellen

Kopen bij mij

Zoals ik al zei liggen al mijn groene, blauwe, witte en een paar rode en zwarte kaarten bij mij thuis gewoon op een stapel. Die wil ik wel te koop aan bieden voor lagere prijzen. Voor een gewone kaart zal €0,05 of €0,10 worden betaalt. Voor de wat zeldzamere kaarten zoals draken zal ik ongeveer €0,50 vragen. Even vergelijken: koop je in de winkel losse kaarten dan is de goedkoopste kaart €0,10. Voor een draak moet je tussen de €5,50 en €19,50 betalen, dat is heel erg duur. Wil u wel wat kaarten bekijken en/of kopen? Laat dan even een reactie achter en zet uw email adres daarin. Ik zal u zo snel mogelijk een mail sturen zodat we een afspraak kunnen maken. Aan de oude gracht in Utrecht zit een winkel waar ook MTG stuff te koop is, deze winkel heet: The Joker (oude gracht nummer 230). Daar is een kelder waar de MTG mag spelen en kaarten mag ruilen. Ik kan met u een datum en tijd afspreken en u dan het spel uitleggen. Ook zal ik mijn koopbare kaarten (die zijn nog nooit gebruikt) mee nemen zodat u ze wilt kopen.

Ik werk  ook met kortingen, dus hoe meer u koopt hoe goedkoper het wordt.

Mtg Magic 2015 Deck Builders Toolki

Mtg Magic 2015 Deck Builders Toolki kopen

Met een toolkid deck builder kun je je deck flink uitbreiden. Hier zitten heel veel kaarten in enzo kunt u snel en redelijk goedkoop uw deck verbeteren.

Bestellen

Deel:

Focus gerelateerde producten


Magic the Gathering - Intro Pack: Born of the Gods

Magic the Gathering - Intro Pack: Born of the Gods kopen

Een echt born of the god intropack, deze zijn €3,50 duurder dan gewone intropacks maar hier is een grotere kans op rare of zelfs legandary kaarten. Deze kan zelfs een waarde van tot €1500,- hebben

Bestellen

Reacties


Hans de Meern | 2015-05-30 07:07:33

Wat jammer dat ik dit nu pas lees, vorige week net voor €28,- mijn eerste magic kaarten bemachtigd. Als ik had gewacht had ik zeker dit gekocht. Ik ga ook een intro pack: Born of the gods kopen. Die is heel goed Even voor de mensen die dit lezen Born of the gods staat in dit artikel, kopen daar langs dan verdient onze vriend hier er ook nog wat aan.

Geef reactieMans Wildeboer


Like deze focus


Naar boven
Feedback