Login

Emoji Quiz

Gepubliceerd: 2015-03-08 16:02:20 | Door Dfeer | 1714x bekeken |

Ben jij een groot fan van Emoji Quiz? Dat is geheel begrijpelijk. Dit spel is namelijk er verslavend en je kunt er uren mee bezig blijven. Zo zijn er al veel mensen die continue in het spel bezig zijn om door te komen naar het volgende level.

Het is namelijk een erg tijdrovend spel wanneer je er niet uit kunt komen. Ook wanneer je er snel doorheen loopt is het nog steeds een erg lang spel om te spelen, omdat er erg veel levels beschikbaar zijn van het spel.

Verslaafd aan Emoji Quiz

Ondank dat het spel nog erg nieuw is en nog maar net op de Nederlandse markt, Emoji Quiz Nederlands, zijn er al veel mensen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen. Dit hebben de makers erg slim aangepakt. Aan het begin van het spel speelt het namelijk erg lekker weg en kom je zo door de levels van het spel heen. Hierdoor kun je continue lekker doorspelen. Naarmate je verder komt wordt het moeilijker. Ten slotte is het zo zonde om eenmaal te stoppen, omdat je al zo ver bent gekomen. En natuurlijk dat het erg leuk en uitdagend is om op het juist woord te komen. Naast dat het een uitdaging is kan het voor veel mensen ook een grote frustratie zijn wanneer ze niet verder kunnen komen in het spel. Sommige mensen zitten namelijk uren lang na te denken over een bepaald antwoord en kunnen hier maar niet op komen. Voor Emoji Quiz antwoorden kun je simpel en snel het internet afspeuren en zo wordt je direct verder geholpen. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback