Login

Assassin’s Creed IV: Black Flag staat op scherp!

Gepubliceerd: 2013-08-30 12:01:34 | Door Pieter ten Cate | 2436x bekeken |

Assassin’s Creed IV: Black Flag staat op scherp!

Arrrrgh, eindelijk een fatsoenlijke game met een piraten thema!

Nog 2 maanden wachten en dan is het zover: het langverwachte vervolg van de succesvolle serie Assassin's Creed ligt dan in de winkels. Assassins Creed 4: Black Flag, is de naam van het nieuwe deel van de zeer succesvolle serie. Hoewel het spel pas op 1 november 2013 zal worden gelanceerd in Europa, zet maker Ubisoft alle zeilen bij om de game community alvast op te warmen, in de aanloop naar de release. Afgelopen maand werd met trots de nieuwe live-action trailer gelanceerd op Gamescom in Keulen.

De makers haken hiermee in op een stijl die de laatste tijd steeds vaker word gebruikt bij het lanceren van een nieuwe game. Waar talloze releases een wat nietszeggende live-action video wisten te produceren, levert Ubisoft hier een knap staaltje werk af.

Een live-action trailer waar je blij van word

Niet eerder zagen we zo'n sfeermakende live-action trailer, waarbij je zo getriggerd word dat je naar je kast toe wilt rennen, om je piraten outfit alvast aan te doen.Assassin’s Creed IV: Black Flag gameplay en achtergrond

Assassin's Creed IV: Black Flag is een free-roaming-actie-adventure game, waarin je in de huid kruipt van Edward Kenway. Hij is Britse piraat die lid is van de Assasins Order, en familie van de karakters uit het vorige deel van de gelijknamige serie.

Het verhaal word net als in voorgaande delen verdeeld in twee helften. Hiervan speelt één helft zich af in de huidige tijd van het spel, en de ander speelt zich af in het verleden. Hierbij beïnvloeden de gebeurtenissen van de ene verhaallijn, die van de ander.

Het spel speelt zich af in het tijdperk van de gouden eeuw van de piraterij en vind plaats in het Caribisch gebied. Ubisoft introduceert een combinatie tussen de welbekende assassin-achtige speelstijl, met verkenningen en gevechten aan boord van piratenschepen. Daarnaast kun je nu ook door het belegeren van forten deze veroveren en als verdedigingspost benutten.De release van Assassin’s Creed IV: Black Flag

Ten tijde van release is het spel beschikbaar voor zowel de huidige generatie consoles, als de Xbox one. 1 november is de officiële release datum, en pre-order is al volop beschikbaar.

De verbluffende visuals gaan gepaard met dé gameplay die je altijd al hebt willen hebben in een piraten-gerelateerde titel. Het is dan ook niet gek dat de spanningen hoog oplopen in de aanloop naar dit nieuwe deel van de Assasins Creed reeks.

Op de hoogte blijven van deze game? Volg en like Foogli op Facebook, Twitter of Google+.


Deel:

Focus gerelateerde producten


Assassins Creed IV: Black Flag - Special Edition

Assassins Creed IV: Black Flag - Special Edition kopen

PS3 - Assassin's Creed IV: BLack Flag Pre-Order actie informatie: Reserveer nu Assassin's Creed IV: Black Flag en ontvang een code die je toegang geeft tot 'The Watch'.

Bestellen
Assassins Creed IV: Black Flag - Special Edition

Assassins Creed IV: Black Flag - Special Edition kopen

Xbox 36 - The Watch is de ultieme bestemming voor al het laatste nieuws, aankomende events, de nieuwste releases van de studio en de allerbeste fan art!

Bestellen
Assassins Creed IV: Black Flag - Special Edition

Assassins Creed IV: Black Flag - Special Edition kopen

PS4 - Inhoud Assassin's Creed IV: Black Flag - Special Edition: - De Assassin's Creed IV: Black Flag game Vrij te spelen bonus content: - Sacrificed Secrets: Vind de verloren schat van kapitein Drake!

Bestellen
Assassins Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition

Assassins Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition kopen

De Buccaneer Edition bevat: - Een 45cm hoge figurine van Kapitein Edward Kenway -Collector's box -Een kwalitatief artboek met artwork van de game. -De officiële soundtrack -Een envelop met 2 litho's

Bestellen
Assassins Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition

Assassins Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition kopen

XBOX 360 - 3 extra solomissies goed voor 45 minuten extra gameplay. Extra single player- en multiplayer-items: Captain Kenway's Legacy

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback