Login

Assassin's Creed Black Flag

Gepubliceerd: 2014-02-03 15:53:00 | Door svandewiel | 2188x bekeken |

Geschiedenis van de hoofdrol speler.

Edward James Kenway (1693 - 1735) was een Britse kaper-gedraaid-piraat, en lid van de Assassin Order. Vroeg in zijn leven, sloot hij zich aan bij de Britse Royal Navy, en eens geaccepteerd, was hij gesetteld in West-Indië. Alhoewel, er een snel einde kwam aan de oorlog en de belofte van goud, glorie en bekendheid verleide hem uiteindelijk in een leven van piraterij; In deze zoektocht werd Edward voor het eerst geconfronteerd met de Assassin en Tempelier orde, en zo werd hij verwikkeld in hun strijd.

Biografie

Assassin's Creed Black Flag

Jeugd en eerste huwelijk

Edward was geboren in Swansea, Wales, aan Bernard Kenway en Linette Hopkins; Waneer hij tien jaar was, verhuisde zijn familie naar een boerderij in Bristol, in Zuid-west Engeland. Hoewel dit landelijk leven niet bij Edward paste werd hij een beruchte lastpost in zijn pubertijd.


Op zijn zeventiende, ontmoette Edward Caroline Scott, een vrouw twee jaar ouder dan hem, die names hem tussen beiden kwam bij een ruzie buiten een taverne. Ze trouwden in het zelfde jaar, en Caroline werd zwanger van een meisje, Jennifer Scott, zonder medeweten van Edward.


Leven als een kaper en piraat

Vastbesloten om zijn waarde te tonen streefde Edward zijn dromen na om een kaper te zijn; Eind 1712, ging hij aan boord van een ship die handvest was van Jamaica met de bedoeling om onder de bekende kaper te zeilen, Benjamin Hornigold. Hij bleef zes maanden in Jamaica tot het Vrede van Utrecht in het begin van 1713, dat effectief alle conflicten tussen alle grootte rijken beëindigde. Dit leidde dat de Britse kapers niet langer nodig of getollereerd waren in de Antillen, waardoor Edward zonder werk viel. Daardoor begon hij met piraterij en begon te werken aanboord van een Schoener.
In het begin van 1715, viel Edward's ship een passerend ship aan dat te sterk leek voor de bemanning. Met hun kapitein dood, nam Edward het roer over en deed zijn best om het ship drijvende te houden, maar tevergeefs. Het ship ontploffte in Cape Bonavista, Edward ontmoette de andere overlevende - een Assassin, Duncan Walpole - het ship dat de piraten aangevallen hadden. 
Aangespoeld naast Edward, bood Walpole Edward geld aan om hem te brengen naar Havana; Edward ging akkoord maar hij moest direct betallen, en ging naar Walpole. Maar Walpole trok zijn wapen, maar kon niet schieten omdat buskruit nat was. Walpole vluchtte de jungle in en Edward achtervolgde hem, en vermoorde hem uiteindelijk.


Nadat hij Walpole's plunderde, vond Edward een brief van Gouverneur Laureano de Torres y Ayala van Havana, dat hij wilde overlopen naar de Tempeliers order. Zich niet bewust van de gevolgen van de brief, trok Edward de Assassin kleren aan van Walpole (maar hij gooide het gebroken verborgen mes weg) en nam het kristalheldere rechthoekige prisma mee om het uit te leveren aan Torres om betaald te worden.


Edward ontmoette al snel een groep Engelse soldaten die een handelaar Stede Bonnet lastig vielen, ze dachten dat hij één van de piraten was die betrokken was in een eerder gevecht. Na dat hij de soldaten vermoord had, introduceerde Edward zichzelf aan Bonnet met Walpole's naam en vergezelde hem naar Havana.


Assassin's Creed Black Flag

Kennismaking met de Tempeliers

Nadat ze ariveerden, gingen de twee naar een lokale taverne om Bonnet's contactpersoon te ontmoetten, maar enkele gangsters herkenden Edward als een piraat en lokten een gevecht uit. Hij versloeg de mannen, maar Edward werd gedwongen om te vlucthen wanneer enkele Spaanse soldaten de taverne binnenkwamen en hem begonnen te achtervolgen. Hij kon ontsnappen, maar de Spanjaarden namen Bonnent's schip in beslag samen met zijn bezittingen, ook het pakje dat voor Torres bedoeld was. Edward drong het Spaanse fort binnen en kreeg het pakje terug in handen voor dat hij Torres wilde ontmoetten.


Edward nam zijn woorden voorzichtig in de mond terwijl hij sprak met binnenkort-zijnde-Tempelier Woodens Rogers, wiens vrouw Duncan al ontmoet had, en Julien du Casse. du Casse gaf Edward een paar Verborgen Messen en vroeg Edward om hen enkele Assassin technieken te tonen; Terwijl hij hints van de Casse en Rogers opnam, was Edward in staat om de bewegingen zeer acuraat uit te voeren.


Wanneer Torres eindelijk arriveerde werden Rogers, de Casse en "Walpole" geïntroduceerd in de Tempeliers Order. Edward luisterde naar Torres plannen om een Eerste Beschavings plaats dat gekend is als het Observatorium te localiseren, dat de Tempeliers mogelijk zou maken om alle geheimen te kennen van iedere persoon in de wereld. Terwijl Edward er niet geïnteresseerd bijstond nam hij van de gelegenheid gebruik om de Tempeliers te zakrollen.


De vier gingen dan naar de dokken van de stad om man te vinden Bartholomew Roberts, die een zoogenaamde wijsheer was die de locatie wist van het Observatorium. Wanneer ze terug gingen naar de gouverneur's huis, werden ze aangevallen door een groep Assassins en Roberts vluchtte, maar Edward kon hem achtervolgen en hem terugbrengen. Terwijl Roberts werd weg geleid, gaf Torres Walpole's beloning (1000 reales) aan Edward voor zijn degelijk werk.


Later wanneer Edward Bonnet ontmoette klaagde hij over zijn beloning dat hij gekregen had, hij zei dat het onvoldoende was. Hij besloot daarna dat hij de locatie van het Obervatorium zou ontdekken en het zou verkopen aan de hoogste bieder, maar hij had de wijsheer zijn hulp nodig. Dus infiltreede hij in de gevangenis waar Roberts gevangen gehouden werd, maar ontdektte dat de wijsgeer weg was, en de Tempeliers hadden zijn list ontdekt en stonden hem op te wachten. Om hen te beroven van Walpole's waardevolle ervaring. Torres nam Edward gevangen en zette hem op een Spaanse Zilvervloot die naar Sevilla ging.


Aankomst in Nassau

Edward kon ontsnappen met de hulp van een andere gevangen Adéwalé, hij recruteerde verschillende gevangenen, en stal één van de vloot's ship. Terwijl ze ontsnapten met het schip werden ze getroffen door een storm, dat ze amper overleefd haden. Edward besliste om het ship te houden en het de Jackdaw te noemen. Hij besefte ook dat bijna niemand Adéwalé zou accepteren als kapitein dus werd hij zijn stuurman.
Op weg naar Nassau met zijn nieuw ship, introduceerde Edward Adéwalé aan zijn drie oude partners Edward Thatch, James Kidd en Benjamin Hornigold. Edward liep dan door stad om gevangen piraten te bevrijden en hen te recruteren en verzwakte hij de invloed van de Britten op het eiland. Nadat hij dit gedaan had deed hij met Hornigold en Kidd enkele winstgevende missies, waaronder schepen plunderen en een dichstbijzijde plantage overvallen.
Thatch zei tegen Edward dat hij bezorgd was over hun nieuwe "Piraten republiek" voor een herovering van de Britten. 


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Assassins Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition

Assassins Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition kopen

Vond u "Assassin's Creed Black Flag" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Assassins Creed IV: Black Flag - Skull Edition

Assassins Creed IV: Black Flag - Skull Edition kopen

Vond u "Assassin's Creed Black Flag" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Assassin's Creed IV: Black Flag Collector's Edition Strategy Guide

Assassin's Creed IV: Black Flag Collector's Edition Strategy Guide kopen

Vond u "Assassin's Creed Black Flag" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiesvandewiel

Svandewiel

Ben een student, schrijf teksten en soms artikelen als hobby


Like deze focus


Naar boven
Feedback