Login

Voordelig wedden met promotiecodes

Gepubliceerd: 2016-11-18 13:29:31 | Door Femke Nijkerk | 1483x bekeken |

Voordelig wedden met promotiecodes

Wie heeft het niet gedaan, een gokje wagen op de winst van je favoriete voetbalclub? Er zijn in de afgelopen jaren steeds meer online bookmakers op de markt gekomen. Voor de komende jaren verwacht men zelfs dat het aanbieden van online gokken op sportwedstrijden volledig gelegaliseerd wordt in Nederland. Om nieuwe klanten te trekken bieden veel van deze bookmakers aantrekkelijke welkomstbonussen aan. Denk bijvoorbeeld aan een gratis weddenschap, een stortingsbonus, enzovoorts. Door slim gebruik te maken van deze welkomstbonussen kun je gokken zonder een groot financieel risico te lopen.

Gebruik promotiecodes van verschillende bookmakers

Bij een stortingsbonus krijg je een bepaald percentage aan extra bonusgeld bovenop je eigen storting. In het geval van een 100% stortingsbonus betekent dit bijvoorbeeld dat je bovenop een storting van €100,- nog eens €100,- aan extra bonusgeld krijgt. Met dit bonusgeld kun je nieuwe strategieën uitproberen, inzetten op een hoge quotering, enzovoorts. In andere gevallen krijg je een gratis weddenschap. Je zet hierbij met je eigen saldo in op een bepaalde weddenschap, maar krijgt je geld terug op het moment dat je de weddenschap verliest. Zo loop je geen risico om geld te verliezen! 

 

Op bonuscode-nl.com vind je een overzicht van de verschillende welkomstbonussen die online bookmakers aan nieuwe leden bieden. Het verschilt per bookmaker hoe hoog het bonusbedrag is wat je kunt verdienen bij het activeren van de bonus. Vanzelfsprekend is het toegestaan om de bonuscodes van verschillende bookmakers te gebruiken. Kijk voor het activeren van een welkomstbonus altijd goed naar de gestelde rondspeelvoorwaarden van een welkomstbonus. Vaak moet je het bonusgeld een x aantal keer hebben rondgespeeld, alvorens je het gewonnen prijzengeld terug kunt laten storten naar een bankrekening. Wanneer je niet binnen een bepaalde termijn aan deze rondspeelvoorwaarden hebt voldaan, zal het bonusgeld vervallen. Ook het gewonnen prijzengeld vervalt in dit geval.

 

Bekijk vooraf verschillende wedstrategieën

Om een groot verlies te voorkomen, is het sterk aan te raden om vooraf verschillende wedstrategieën op te zoeken. Op internet vind je verschillende websites die deze wedstrategieën voor je op een rijtje hebben gezet. Kijk bijvoorbeeld eens naar het taartmodel! Het taartmodel is een wedstrategie waarbij je het saldo op je account in tien taartstukken verdeelt. Per weddenschap mag je maximaal één taartstuk gebruiken, waardoor je nooit meer dan een tiende van je saldo inzet. Je kunt minimaal tien weddenschappen plaatsen voordat je blut gespeeld bent. Door het risico per weddenschap laag te houden, neemt de kans op winst verder toe! 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback