Login

Wat is foogli?

Gepubliceerd: 2014-01-05 15:12:24 | Door Lisa | 3186x bekeken |

Wat is foogli?

Nieuw op foogli?

Zou jij ook graag je passies willen delen met andere mensen? Ben je geïnteresseerd in het verdienen van een extra zakcentje met het schrijven van artikelen? Wil jij meepraten over de dingen die jij interessant vindt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Foogli is een vernieuwend platform waar je iedere dag nieuwe artikelen aantreft over de onderwerpen die jij interessant vindt! Naast de artikelen die je vindt op onze site, kun je ook meedoen door zelf artikelen te schrijven.

Met foogli krijg jij de kans om gemakkelijk online artikelen te publiceren zonder enige technische kennis. Met deze artikelen kun je vervolgens geld verdienen door de affiliate producten van Bol.com.

Artikelen schrijven

Wat is foogli?

Foogli is al sinds 2013 hét adres waar iedereen zich kan aanmelden om zijn/haar kennis te delen via het internet. Met ons systeem is het gemakkelijk om zelf artikelen online te zetten.

Daarnaast doen we er alles aan om het gehele proces te simplificeren om efficiënt artikelen te plaatsen. Door iedereen met een passie of gerichte interesse de kans te geven om deze zonder technische kennis te delen, hopen we praktische en diepgaande kennisdeling te stimuleren.

Samen met onze schrijvers willen we het Nederlandse publiek bereiken en deze een diverse verzameling van interessante artikelen bieden. Het zijn uiteraard uiteindelijk de mensen die onze community maken en deze zijn we dan ook erg dankbaar.

Waarover kun je schrijven?

Wat is foogli?

Weet je niet zo goed waar je over kunt schrijven? Zo kan je een artikel schrijven over je favoriete nieuwe film, je hobby of je werk.

Simpel gezegd: je kunt bij ons over alles schrijven.

Om je op weg te helpen kun je een kijkje nemen in de diverse categorien op foogli zoals Gezondheid, Economie of Sport.

Hoe werkt het geld verdienen op foogli?

Geld verdienen via internet is vaak moeilijk te doorgronden als je hier geen ervaring mee hebt. Wij verzekeren je dat de verdiensten die je kunt genereren via onze website volledig legaal en te vertrouwen zijn.

Foogli biedt unieke mogelijkheden om te verdienen met je artikelen. De twee mogelijkheden die wij bieden zijn als volgt:

Producten: Foogli biedt de mogelijkheid om aan ieder artikel tot 5 artikelen te koppelen. Wanneer de lezers/bezoekers van je artikel via jouw pagina een aankoop doen, ontvang je hiervoor een commissie.

Like's: Het delen van je artikelen via social media wordt op foogli ook beloont. Zo verdien je op foogli met de eerste 50 likes per artikel.

De uitbetaling van het opgebouwde tegoed is al mogelijk vanaf 25 euro.


Deel:

Tags:

Reacties


janice | 2015-11-05 13:20:15

foogli is een top site, alleen krijg je nooit een reactie van de beheerder en dat is heel jammer !

Geef reactieNaar boven
Feedback