Login

Cashback kortingsmogelijkheden met foogli.nl

Gepubliceerd: 2014-01-04 19:12:11 | Door Lisa | 2354x bekeken |

Cashback kortingsmogelijkheden met foogli.nl

Geld besparen via internet kan op veel manieren. Naast kortingscodes en aanbiedingen bestaan er een paar manieren om nog eens extra op je online aankoop te besparen. Cashback kortingen bijvoorbeeld zijn een nieuwe populaire vorm van extra korting op online aankopen. In dit artikel belichten we de mogelijkheden die foogli je kan bieden met betrekking tot cashback kortingen.

Wat is cashback korting?

Wanneer je als consument een transactie uitvoert bij een webshop gebeurt dit meestal direct bij de betreffende webshop. Cashback korting betekend dat u het gewenste product besteld via een productlink op bijvoorbeeld deze website om zo een deel van het aankoopbedrag terug te krijgen. Je dient uiteraard zelf een artikel te schrijven en deze te voorzien van het gewenste artikel.

Omdat foogli affiliate contacten onderhoud met diverse grote webshops (zoals bol.com), is er een commissie afgesproken voor alle aankopen die via uw account worden gedaan. Zo krijg je voor alle aankopen die via jouw artikelen gebeuren een deel van de opbrengst.

Uiteraard kun je dus ook zelf gewenste producten kopen via uw artikelen op foogli om zo gebruik te maken van deze cashback regeling.

Hoeveel korting kan ik krijgen?

De hoeveelheid korting die u ontvangt bovenop eventuele andere kortingen varieert per productcategorie en is daarbij afhankelijk van het aankoopbedrag. De kortingen liggen in veel gevallen tussen de 2 en de 4%. Het percentage lijkt wellicht niet veel, maar deze 4% is mogelijk in combinatie met andere kortingen.

Daarbij is het mogelijk om ook anderen te stimuleren om het product te kopen door hiertoe aan te roepen in je artikelen. Om deze reden is het altijd verstandig om producten toe te voegen die enig verband hebben met het onderwerp van het artikel.

Geld verdienen met foogli?

Wellicht ben je niet bekend met foogli of heb je twijfels bij online beloftes over geld. Bij foogli snappen we dit en willen uiteraard ervoor zorgen dat je twijfels verdwijnen. Het platform foogli is een community en artikelen website waar mensen met specifieke kennis de kans krijgen om deze te delen.

Met het schrijven van artikelen kun je vervolgens, zonder technische kennis, geld verdienen op twee manieren. Naast dat je geld ontvangt voor de producten die bezoekers kopen via jouw artikelen, verdien je ook geld met de likes.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieNaar boven
Feedback