Login

Artikel marketing mogelijkheden op foogli.nl

Gepubliceerd: 2014-01-04 21:37:24 | Door Lisa | 2776x bekeken |

Artikel marketing mogelijkheden op foogli.nl

Content en verhaal gedreven marketing is de uitvinding die de afgelopen jaren haar intrede heeft gedaan in offline en online marketing wereld. Dankzij het feit dat Google steeds beter wordt in het vinden van goede en relevante content, is dit het belangrijk om hierop in te spelen. De dagen van klakkeloos linkbuilden met pagina's vol met links zijn hiermee nagenoeg voorbij. Het plaatsen van artikelen op meerdere plekken van het internet verhoogt de exposure en uiteindelijke verkeer naar je website.

Wat is artikel marketing?

Artikel marketing is simpelweg het marketen van je bedrijf, website of product met behulp van online artikelen. Door deze artikelen ook op andere sites te publiceren en te verwijzen naar je eigen website, zorg je voor natuurlijke ogende links en promotie van je website. Wanneer mensen op zoek zijn naar een bepaald onderwerp of vraagstuk word de kans groter dat ze op jouw website belanden.

Het artikel marketing proces verder uitgelegd

Stel je voor dat jij een webshop hebt die je graag meer wilt promoten op internet. Naast de bekende manieren om bezoekers naar je site te krijgen zoals SEO optimalisatie of adwords, kun je ook artikel marketing inzetten. Je begint met het schrijven van artikelen over onderwerpen die gerelateerd zijn aan de website die je wilt promoten.

Wil je bijvoorbeeld je webshop met mobiele telefoons promoten, dan kun je bijvoorbeeld schrijven over de mogelijkheden van de verschillende modellen en de laatste trends. Vervolgens plaats je deze artikelen op verschillende artikel websites zoals foogli.nl. Door in de artikelen gebruik te maken van een link naar je website, zal je op verschillende manieren je website promoten.

Linkbuilding op een natuurlijke manier

De effecten van artikel marketing zijn in meerdere opzichten te merken. Door meer links naar je site te krijgen vanuit content rijke websites/pagina's zal je website een hogere achting en status krijgen in Google. Daarnaast is het promoten van je website of bedrijf een goede manier om je online reputatie op te bouwen.

Door het voortouw te nemen binnen de onderwerpen waar jij je op specialiseert, zullen anderen eerder naar je luisteren en je suggesties eerder opvolgen. Denk er aan dat het meerdere keren plaatsen van hetzelfde artikel juist een negatief effect kan hebben voor de Google resultaten van je website. Als je dit wilt voorkomen zul je dus grotendeels unieke artikelen moeten schrijven om dubbele content en een negatief effect in Google te voorkomen.

De voordelen van artikel marketing via foogli

Omdat er meerdere Nederlandse sites zijn waar je terecht kunt voor het plaatsen van artikelen, vraag je je wellicht af waarom je voor foogli zou moeten kiezen. Het foogli platform biedt enorm veel voordelen als het aankomt op het plaatsen van online artikelen. Naast het feit dat je gemakkelijk en snel artikelen kunt publiceren met onze fraai vormgegeven admin hebben we een zoekmachinevriendelijke sitestructuur en opbouw. Door de hoge DA en PA van onze website, worden de artikelen doorgaans goed bezocht.
 
De artikelen op deze website scoren goed in google en we doen er alles aan om de artikelen op ons platform te promoten via sociale media en andere kanalen. Daarnaast deel je als schrijver van artikelen op foogli mee in de opbrengsten van productaankopen die verlopen via de door jou geschreven artikelen. Oftewel, genoeg reden om je artikelen te publiceren via foogli om zo de zichtbaarheid en het bereik van je website of bedrijf te vergroten.

Online marketing anno 2014

Door de stevige groei die de artikel marketing branche de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, duidt alles er op dat het wederom een groot aandeel gaat hebben in de online marketing van veel bedrijven en websites. Steeds meer mensen weten foogli te vinden als een representatieve site voor het publiceren van artikelen voor artikel marketing.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieNaar boven
Feedback