Login

We're The Millers doet het verrassend goed in de bioscoop

Gepubliceerd: 2013-09-10 22:28:16 | Door Pieter ten Cate | 2513x bekeken |

We're The Millers doet het verrassend goed in de bioscoop

We're the Millers is een verrassende kaskraker

Van de schrijver van de bekende film "Wedding Crashers" komt de vermakelijke komische actiefilm "We're the Millers". Na vorige week op nummer één te zijn binnengekomen, trekt de positief onthaalde komedie veel bezoekers. De film scoort veel beter dan de overige films die momenteel draaien in de bioscoop, en lijkt een ware wereldhit te worden.

Het verhaal van We're the Millers

We're The Millers doet het verrassend goed in de bioscoop

In de film schitteren Jason Sudeikis (bekend van "Horrible Bosses") en Jennifer Aniston (bekend van "Friends") in hun hoofdrollen en vormen hiermee een verfrissend en verrassend duo.

Het verhaal van We're the Millers gaat over David Burke (Sudeikis) een kleine dealer die vooral levert aan koks en huisvrouwen. Als hij beroofd wordt, heeft hij ineens grote schulden bij zijn leverancier Brad (Ed Helms).

Om zijn schulden af te betalen moet David een grote lading drugs smokkelen vanuit Mexico naar de Verenigde Staten.

David bedenkt een plan waarbij hij de plaatselijke stripper Rose (Aniston) en twee tieners Kenny (Will Poulter) en Casey (Emma Roberts) op sleeptouw neemt als nep familie.

Onder het mom van een familie road trip, denkt David de perfecte dekmantel te hebben gevonden om zonder problemen de drugs het land in te kunnen smokkelen.

Uiteraard loopt het gezelschap onderweg tegen allerlei problemen en rariteiten aan, tijdens hun "gezellige" familie trip.


Positieve reacties en hilarische fragmenten

Al met al word er binnen de online community opvallend positief gereageerd op de film. De film zit vol met grappige referenties aan andere films en hilarische dialogen.

Volgens critici zou echter de strip performance van Jennifer Aniston niet professioneel genoeg zijn, en vinden weinig haar maar echt overtuigend. Al kan dit ook te maken hebben met het feit, dat de actrice voor haar de scenes in de stripclub, geen echte strip club wilde bezoeken.

De reden hiervoor was omdat stripclubs niet schoon en hygiënisch genoeg zouden zijn voor de succesvolle actrice.

"We're the Millers" is binnen het genre erg vermakelijk en door de diversiteit in grappen en goed gecaste acteurs een absolute aanrader!Deel:

Focus gerelateerde producten


Friends - Series 1-10 Box (30DVD)

Friends - Series 1-10 Box (30DVD) kopen

Opgelet, 'friends' lovers', verzamelaars, hij is er!! De giga set met alledelen van de series 01 tot en met 10.

Bestellen
Horrible Bosses (Dvd)

Horrible Bosses (Dvd) kopen

Het leven van Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) en Dale (Charlie Day) zou een stuk dragelijker zijn als hun verschrikkelijke bazen het leven zouden laten.

Bestellen
The Hangover

The Hangover kopen

De bedoeling was dat het een onvergetelijk vrijgezellenfeestje in Las Vegas zou worden. Nu moeten ze zich echt proberen te herinneren wat er precies gebeurd is!

Bestellen
Hangover Part II, The (Dvd)

Hangover Part II, The (Dvd) kopen

In "The Hangover Part II" reizen Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu.

Bestellen
The Hangover Part III

The Hangover Part III kopen

Deze keer is er geen huwelijk. En ook geen vrijgezellenavond. Dus wat kan er nou mis gaan, toch? Maar als de Wolfpack op stap gaat, is alles mogelijk.

Bestellen

Reacties


Ilse | 2013-10-30 15:28:53

We're the millers was inderdaad erg grappig. Ligt redelijk in het straatje van de Hangover humor.

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback