Login

Nieuwste tv-series deze zomer

Gepubliceerd: 2014-07-22 23:35:30 | Door watchy | 1805x bekeken |

Deze zomer worden er in Amerika weer tal van nieuwe series uitgezonden. De belangrijkste releases zijn Extant, The Leftovers en Dominion. Benieuwd naar de hele lijst? Lees dan verder!

Komedieseries

Deze zomer verschijnen er een hoop nieuwe komedieseries. Zo komt de zender CW met Backpackers en Seed. Disney Channel komt met een vervolg op een oud succes, Girl Meets World. NBC zendt maar liefst drie nieuwe komedies uit deze zomer, terwijl TV Land er slechts één gaat uitzenden. Op die zender is Jaime Pressly uit My Name Is Earl te zien in de nieuwe serie Jennifer Falls.

Dramaseries

Naast komedie verschijnt er ook veel drama op de televisie. Een voorbeeld hiervan is Chasing Life van ABC Family. In deze serie moet een journaliste die gediagnosticeerd wordt met kanker haar leven op de rails zien te houden. In Extant speelt Halle Berry een astronaute die tijdens haar reis door de ruimte plots zwanger blijkt te zijn. Andere nieuwe dramaseries deze zomer zijn Halt and Catch Fire, Manhattan, Murder in the First, Mystery Girls, The Night Shift en Satisfaction.

Sciencefictionseries

HBO komt met de spannende sciencefictionserie The Leftovers, waarin uit het niets 2% van alle aardbewoners verdwijnt. De hoofdrol in deze nieuwe serie wordt gespeeld door Justin Theroux, de geliefde van Jennifer Aniston uit Friends. Ook Domion, gebaseerd op de film Legion, en The Strain zijn nieuwe sciencefictionseries deze zomer.

Overige series die deze zomer uitgezonden zullen worden zijn onder andere Crossbones, Gang Related, The Knick, The Last Ship, Legends, en Outlander. Meer informatie over deze nieuwe series en de volledige lijst vind je hier.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWatchy


Like deze focus


Naar boven
Feedback