Login

Je sport acties filmen met een camera

Gepubliceerd: 2014-06-21 07:41:25 | Door Dfeer | 1841x bekeken |

Surfen, het is een hele kunst. Er zijn enorm veel mensen die deze sport erg goed kunnen. Er zijn daarentegen ook veel mensen die deze sport onderschatten. Wilt u het tegendeel bewijzen? Leg dan uw beelden van het surfen vast met de GoPro.

Surfen vast leggen

Surfen is een hele kunst, dat u maar net moet kunnen. Wanneer u het eenmaal onder de knie heeft wilt u dit natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Het is dan mogelijk om opnames te laten maken van uzelf wanneer u aan het surfen bent. Het is echter tegenwoordig ook mogelijk om zelf beelden te maken van wanneer u aan het surfen bent. Mensen krijgen dan een zo goed mogelijk beeld van deze sport en hoe het in zijn werk gaat. Bovendien zien zij precies wat u ziet als u aan het surfen bent. Maar hoe kan dit worden gedaan?

GoPro

De GoPro camera’s bieden u de mogelijkheid om dit vast te leggen. Deze compacte camera’s kunt u gebruiken voor allerlei verschillende sporten, en dus ook voor het surfen. Nu zult u wel denken, een camera kan toch helemaal niet tegen water? Over het algemeen gezien is dat ook zo. Met de GoPro accessoires zoals de onder water case is het echter wel mogelijk om dit te doen. De GoPro legt alles vast terwijl u gewoon uw ding doet. Dit kan worden waar gemaakt door de camera op uw pols te bevestigen. Zelf zult u amper door hebben dat de camera daar bevestigd zit.   


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback