Login

Wat is een debitcard?

Gepubliceerd: 2014-06-14 08:46:14 | Door Dfeer | 1124x bekeken |

Weten wat een debitcard is en wat je er mee kunt? Lees het hier verder.

Op www.debitcardinfo.nl vind je informatie over debitcards. Hartstikkelijk natuurlijk al die info, maar wat is een debitcard precies en waarom zou je er een willen hebben. Een debitcard is in principe hetzelfde als de pinpas die je al in je portemonnee hebt zitten. Je kunt er geld mee opnemen en je kunt er bij veel winkels mee betalen. Behalve in Nederland. In Nederland kan je in weinig winkels met een debitcard betalen. En toch is een debtcard ontzettend handig.

Wanneer is een debitcard, die je overigens kan krijgen via debitcardinfo.nl, dan handig? Een debitcard is handig wanneer je online spullen wilt kopen of naar het buitenland op reis gaat. In het buitenland kan je vrijwel nooit met je pinpas in een winkel betalen, maar wel met je debitcard. Ook als je online spullen wilt kopen op eBay of een andere buitenlandse webshop is een debitcard reuze makkelijk.

Een debitcard werkt namelijk hetzelfde als een creditcard, maar je kan er niet rood mee staan. Je moet dus van tevoren geld op je debitcard zetten en je kan alleen dat bedrag besteden. Met een debitcard kom je dus nooit achteraf voor verveldende verrassingen te staan, en heb je nooit het risico dat je je schulden niet af kunt betalen. Je kan namelijk met een debitcard niet meer geld opnemen dan je van te voren op je kaart hebt gezet. Een debitcard is dus eigenlijk een prepaid creditcard.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback