Login

Maak de juiste keuze voor uw bedrijf

Gepubliceerd: 2014-06-20 13:46:50 | Door Willems81 | 1118x bekeken |

Maak de juiste keuze voor uw bedrijf

Maak de juiste keuze voor uw bedrijf

U wilt toch ook de juiste beslissingen voor uw bedrijf maken op basis van de werkelijk relevante gegevens en factoren? Met de business intelligence oplossing QlikView bent u in staat om snel en eenvoudig zinvolle analyses en rapportages te maken. U heeft met deze innovatieve software direct toegang tot alle noodzakelijke gegevensbronnen en kan deze vertalen in professionele en begrijpelijke visualisaties.

Snelle gegevensanalyse en rapportages met QlikView
QlikView is gemakkelijk te bedienen. Het softwareprogramma is eenvoudig te leren, zonder tijdrovende trainingen voor de gebruikers binnen uw bedrijfsorganisatie. De speciale In-Memory techniek zorgt voor een zeer snelle responstijd. U kunt gegevens analyseren en rapportages maken, zonder te hoeven wachten. Het QlikView programma is overal te gebruiken. Niet alleen op de desktop computers binnen uw bedrijf, maar ook op de laptops, smartphones en tablets. U kunt dus ook op locatie op elk moment over actuele gegevens en rapportages beschikken. Dit maakt uw organisatie mobieler en flexibeler.

QlikView is geschikt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven
High-performance data-analyse is een belangrijk instrument om bedrijfsprocessen succesvol te beheren. QlikView is geschikt voor elk type en grootte onderneming. De flexibele licentiemodellen (Single, Small Business Edition, Enterprise Edition) maken het softwareprogramma zeer geschikt voor gebruik in kleine, middelgrote en grote bedrijven. Een upgrade van een kleinere naar een grotere versie is met deze technologie eenvoudig mogelijk. Met QlikView bespaart uw bedrijf tijd en komt u tot efficiëntere en effectievere bedrijfsprocessen.

Snelle samenvoeging van gegevens uit verschillende systemen

QlikView is in staat om gegevens uit verschillende systemen snel samen te voegen, bijvoorbeeld van ERP-systemen (zoals SAP) en CRM-applicaties (zoals Microsoft Dynamics). Dit geldt ook voor een grote verscheidenheid aan databases als Oracle, Microsoft SQL en Microsoft Access. Via web services verstrekte gegevens, zoals de actuele wisselkoersen of algemene verkoop- en trendanalyses, kunnen tevens snel door QlikView worden geïntegreerd en vertaald in heldere visualisaties.

QlikView ondersteunt en integreert met Microsoft Office programma’s
Het softwareprogramma QlikView ondersteunt en integreert met verschillende Microsoft Office-producten. Zo zorgt de volledige functionaliteit van QlikView voor duidelijke en overzichtelijke grafieken en tabellen in PowerPoint, snelle export van analyses in Excel-werkmappen en een heldere presentatie van rapporten in SharePoint. QlikView stelt gebruikers in staat om binnen korte tijd nieuwe inzichten te verwerven. De mogelijke toepassingen van QlikView zijn even gevarieerd als flexibel en zijn volledig afhankelijk van uw gegevensbronnen en bedrijfsuitdagingen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback