Login

Op zoek naar vacatures Zeeland?

Gepubliceerd: 2014-06-23 10:04:09 | Door Willems81 | 1725x bekeken |

Al mijn hele leven woon ik in Zeeland. Ik heb ondertussen een gezin waar ik dol op ben. Twee kleine meiden en een jongen. Ik houd van Zeeland. Dicht bij het strand en je bent ook zo in grote steden zoals Den Haag en Rotterdam.

Het enige min punt is het aantal beschikbare banen minder groot is dan in andere regio’s. Ik werk al een tijd bij hetzelfde bedrijf en wil eigenlijk op zoek naar een nieuwe uitdaging. Omdat ik zeker niet wil verhuizen moet het wel een baan zijn hier in de buurt. Ik ben een kleine zoektocht begonnen naar vacatures zeeland.

Engineer in Zeeland

Ik ben redelijk breed inzetbaar, dat scheelt een heleboel bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ik wil graag ergens aan het werk als system Engineer met een adviserende rol naar klanten toe. In eerste instantie lijkt dit moeilijk te vinden. Totdat ik via de zoekmachine op de website van continu terecht kom. Deze vacaturebank is gespecialiseerd in technische functies en dus is hier wel wat aanbod te vinden. Mijn oog valt direct op een vacature als Systems Engineer. Naast uitvoerende werkzaamheden heb je een adviserende rol naar de projectleiding. Ik besloot om op deze functie te reageren. Het was een van de weinige beschikbare functies in de buurt maar wel een die me heel erg aanspreekt.       

Een nieuwe uitdaging

Een week later kreeg ik al bericht dat ik op gesprek kon komen. Super leuk natuurlijk, want zo begint er echt een nieuw avontuur. Ik wil graag een andere baan maar ik wil mijn huidige voorwaarden wel behouden. Zo werk ik 36 uur zodat ik de woensdag middag altijd bij de kinderen kan zijn. Ook heb ik 8 weken per jaar vakantie. Ik hoop natuurlijk dat bij een goed gesprek ik om de zelfde voorwaarden kan vragen. Voornamelijk de 36-urige werkweek is voor mij belangrijk. Ik ben benieuwd hoe het loopt en andere ga ik verder kijken naar andere vacatures in Zeeland.     


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback