Login

Op zoek naar mijn droombaan in de installatietechniek

Gepubliceerd: 2014-05-28 07:41:48 | Door Willems81 | 999x bekeken |

Ik ben nu enkele jaren aan het werk bij het zelfde bedrijf. Het werk is leuk maar de sfeer in het bedrijf minder. Het lijkt me heerlijk om ergens te werken met leuke collega’s waar ik iedere dag met plezier naar mijn werk kan gaan. Ik ben geschoold in installatietechniek.

Een leuk vak maar een goede baan vinden is lastiger. Het lijkt me leuk om naast mijn huidige werkzaamheden ook iets meer contact met klanten te hebben. De hoogste tijd dat ik opzoek ga naar vacatures installatietechniek.  

Een kans wagen bij leuke vacatures
Het is altijd lastig in te schatten voor welke functie je in aanmerking kunt komen. Ik heb nu enkele jaren werkervaring en een prima opleiding. Ik besluit alleen te reageren op vacatures die me echt aanspreken bij bedrijven die ik ken. Dan moet ook nog het gevoel goed zijn na een sollicitatie. Ik heb nu een vaste baan in de civiele techniek en die geef ik natuurlijk alleen op voor iets waarvan ik zeker weet dat het beter is. Ik heb vorige maand op twee vacatures gereageerd via Continu.nl. Hier kun je letterlijk filteren op civieltechnische vacatures. Heel handig als je op zoek bent naar een baan in een specifiek werkveld.

Leuke nieuwe banen liggen niet voor het oprapen
Het is toch lastig om te bepalen of een baan goed bij je past. Eigenlijk zou je wel eens een dag mee willen lopen om de sfeer te proeven. Het werk vind ik leuk, dat weet ik. Het gaat mij om de collega’s en de werksfeer. Daarnaast vind ik secundaire arbeidsvoorwaarden ook heel interessant. Een paar vakantiedagen per jaar meer zijn nooit verkeerd want ik houd er wel van om verre reizen te maken. Ook zou een auto van de zaak niet verkeerd zijn helemaal als ik regelmatig klanten ga bezoeken. Nu ik al mijn wensen op een rijtje heb wacht ik rustig af of ik ergens op gesprek kan komen. Voor minder dan wat ik in gedachten heb ga ik in ieder geval niet overstag. Een baan heb ik notabene al.  


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback