Login

Manieren om geld te verdienen of te besparen.

Gepubliceerd: 2014-08-23 20:20:36 | Door ABelle | 1478x bekeken |

Bespaar en verdien manieren.

Manieren om geld te verdienen of te besparen.

Er bestaan veel soorten manieren om te besparen en te verdienen. Zo zie je op internet al vele sites waar je een centje mee kunt verdienen. Zo kun je verdienen met schrijven,mails lezen, klikken op reclame, lezen van reclame etc etc, maar er is veel meer. Hier een aantal tips om te verdienen en te besparen.

De kleine geld besparen voor Dummies

De kleine geld besparen voor Dummies kopen

Bespaar geld, hier een aantal tips.

Bestellen

Verdien en bespaar tips.

Manieren om geld te verdienen of te besparen.

Bespaar en verdien:
Wie wil er nou niet op een makkelijke manier geld besparen en verdienen. Ik denk een ieder wel, vooral nu de economie al niet al te best is wil een ieder wel wat extra's overhouden aan het einde van de maand. Hier een aantal tips:
Emails lezen, artikelen schrijven en enquetes invullen:
Velen van ons kennen deze manier van verdienen wel want internet staat er vol mee. Op verschillende sites kun je een zakcentje verdienen door mails te lezen, op reclame te klikken, enquetes in te vullen of artikelen te schrijven. Er bestaan zelfs sites die je betalen voor het schrijven van reviews.
Kassabon:
Geld verdienen met je kassabon is heel eenvoudig. Bij elke aankoop ontvang je een kassabon. Deze kun je op de website verdienmetjekassabon.nl invoeren en hiervoor ontvang je punten. Deze website is van de kwantum dus alle kassabonnen van de kwantum bewaren en invullen waarna je deze kunt inwisselen voor kortingsbonnen. Op de site lees je hoe.
Twitter en facebook:
Bij twitter en facebook kun je geld verdienen door te zorgen voor volgers (followers). Ook kun je hier verdienen door dingen te liken. Geen echte rijkmaker maar elke cent is welkom toch!.
You tube:
Maak een uniek filmpje, zet deze op you tube, wordt lid van google adsense en zorg voor veel kijkers. Adsense plaatst advertenties bij de filmpjes en hiermee verdien jij een zakcentje.
Smartphone:
Tegenwoordig kun je zelfs met je telefoon verdienen. Een voorbeeld hiervan is geotrio tours een app voor de iphone. Je bent als het ware een reisgids en stippelt de route uit voor een gebruiker. Deze kan je bedanken door je een fooi te geven van 80 cent tot maar liefst 8 euro. Op de site iphoneclub.nl kun je alle info hierover vinden.
Misschien iets voor u !!!
Lijkt het je wat om een centje bij te verdienen, misschien is dit dan een optie. Het kost niets maar levert alleen maar op. U wordt er niet rijk van, maar elke cent is er één nietwaar.

Een dubbeltje op zijn kant

Een dubbeltje op zijn kant kopen

Elk dubbeltje is er 1, dus bespaar mee.

Bestellen

Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Hoe overleef ik de crisis

Hoe overleef ik de crisis kopen

Tips om de geldcrisis goed door te komen.

Bestellen

Reacties


Bespaar nog meer | 2014-09-19 10:38:44

Echt hele goeie tips op deze website man! Op deze pagina vind je ook heel veel tips om veel geld te besparen: http://www.bezuinigendoejezo.nl/

Geef reactieABelle

Meid uit Drenthe, die zich bezig houd met vele dingen. Dieren, muziek,film,games, internet zijn een aantal ervan. Min motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.


Like deze focus


Naar boven
Feedback