Login

Jouw droombaan in de civiele techniek

Gepubliceerd: 2015-12-07 11:58:19 | Door Willems81 | 1591x bekeken |

Ben je op zoek naar een baan en ligt je hart bij de civiele techniek? Oriënteer je dan eens via Moteq. Moteq biedt een persoonlijke, verfrissende manier om je te begeleiden naar een nieuwe functie in de civiele techniek. Of je nu beschikt over een ruime dosis ervaring of als starter je weg op de arbeidsmarkt wilt zoeken.

Vacatures civiele techniek

Moteq begeleidt civieltechnici op MBO-, HBO- en WO-niveau naar een vaste baan in alle regionen van de civiele techniek. Van aannemers, ingenieurs/adviesbureaus tot overheid en waterschappen. En van GWW, rail en beton tot milieukunde en cultuurtechniek. Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden via Moteq, bel dan met onze collega David Hoogeveen. Hij weet alles van civiele techniek en natuurlijk van alle actuele mogelijkheden op de civieltechnische arbeidsmarkt.

Waarom via Moteq een functie in de civiele techniek?
We nodigen je graag uit kennis met ons te maken. Maar waarom? Wat maakt het werken via Moteq zoveel anders? 

  • Allereerst is onze benadering persoonlijk. Je hebt een eigen adviseur die je gedurende het hele proces begeleidt. Ook nadat je bij onze opdrachtgever in dienst bent getreden is hij of zij je steun en toeverlaat.
  • Transparantie. We werken volledig transparant. Je gegevens zijn bij ons in goede handen, we stellen je alleen voor aan een opdrachtgever nadat je hier uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven.
  • Succesvol. Heb je je ideale functie gevonden? Dan krijg je gedurende de eerste periode (meestal een jaar) een contract van Moteq. Natuurlijk met goede arbeidsvoorwaarden. In 95% van de gevallen worden alle contracten na circa een jaar omgezet in een direct dienstverband bij onze opdrachtgever. Voor jou de garantie van een baan met toekomstperspectief!
  • En last but not least: De juiste entrees. Eén sollicitatie bij Moteq biedt een keur aan entrees bij de juiste opdrachtgevers in de civiele techniek.

Contact

Hebben we je kunnen overtuigen? Of misschien nog niet helemaal? Neem dan contact op met David Hoogeveen, david@moteq.nl of via mobiel 06-21230207 en tel. 030-2145350. We helpen je graag verder!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback