Login

Baas V&D koopt immens grote woning

Gepubliceerd: 2015-02-18 22:20:39 | Door MPaul | 1243x bekeken |

De eigenaar van de V&D Marc Leder bluft zich een eind weg de laatste maanden. De keten zit in zwaar weer, de huur is al tijden niet betaald en de lonen dreigen te worden verlaagd. Intussen heeft Marc Leder een paar maanden geleden voor dik twintig miljoen dollar een enorme woning gekocht.

De woning bestaat uit maar liefst acht slaapkamers, elf badkamers, vier stuks openhaarden, een bibliotheek, een kantoor en natuurlijk een zwembad in de tuin voor de beruchte seksfeestjes waar meneer Leder wel pap van lust. Leder probeert op elke manier die hij kan bedenken de confrontatie uit de weg te gaan. Hij wil niets weten van overleg, gedraagt zich heel arrogant ten aanzien van het personeel dat geen loonoffer wil doen en komt plotseling aan met een vreemd voorstel om aandelen aan het personeel te geven als het personeel instemt met lagere lonen.

Marc Leder is niet alleen de eigenaar van de bekende keten V&D, maar ook medeoprichter van Sun Capital, een investeringsmaatschappij waar miljarden in om gaan die in 2010 met V&D te maken kreeg.

De miljardair zal binnenkort zijn stulpje betrekken in aan de oostkust van het amerikaanse plaatsje Bridgehampton, vlakbij New York. De buurt waar Leder de villa heeft gekocht wordt enkel door de allerrijksten bewoond. Buurtbewoners merkten al op dat Marc Leder vorig jaar verdacht veel langsreed en begonnen te duimen dat hij niet hun buurman zou worden. Iedereen was wel op de hoogte van zijn wilde seks, drugs en rock and roll leven dat hij erop nahield, wat men bang maakten dat het over zou zijn met de rust in de buurt. Nog niet al te lang geleden hield de rokkenjager nog in een huurhuis de meest wilde seskfeestjes, wat het nodig overlast veroorzaakte zoals je kunt begrijpen. Auto’s scheurden als gekken door de buurt en naakte mensen liepen door de tuin waarin een feesttent stond om maar niet te spreken over de dixietoiletten. Toen de politie arriveerde waren ze al snel weer weg nadat Marc hen een check van 10.000 dollar overhandigde die zij aan een goed doel mochten geven. 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieMPaul


Like deze focus


Naar boven
Feedback