Login

Flitskredieten of minilening

Gepubliceerd: 2014-10-26 11:41:49 | Door website77 | 1422x bekeken |

Minilening of flitskrediet

Een flitskrediet of minilening is een fantastische uitvinding. De leensom is laag en de looptijd kort. Op deze manier blijft het overzichtelijk hoeveel geld je hebt geleend en voor wanneer je het terugbetaald moet hebben. Dit zal altijd binnen drie maanden zijn. Over het algemeen is de rente voor deze geleende bedragen ook niet hoog.

Wanneer vraag je een flitskrediet aan

Stel u wilt op vakantie, of een duur apparaat of auto aanschaffen maar u heeft er net niet genoeg geld voor. Soms is betalen in termijnen een optie maar vaak ook niet. In zon geval kunt u dus geld lenen van een minikredietverstrekker. U heeft veel keuze bij Nederlandse en Belgische minikredietverstrekkers. U moet echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen om een minilening vast te krijgen. U moet uit Nederland komen, ouder dan 21 en onder de 70 jaar zijn, en netto loon van boven de €1000,- (exclusief studiefinanciering) hebben en geen uitkeringsgerechtigde, uitzendkracht of zelfstandige zijn.

Houdt er rekening mee dat als u een minilening wilt aanvragen in België, een loonbrief moet kunnen voorleggen tot een bepaald bedrag en u niet op de zwarte lijst mag staan.

Meer info: klein bedrag lenen

Hoeveel lenen met minilening

Maximaal kunt u in één keer €800,- lenen. Met een looptijd van 15, 30 of 45 dagen is dit flitskrediet een hele populaire vorm van lenen. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Daarin kunt lezen wat uw mogelijkheden zijn. Over het algemeen is het daarna mogelijk om het gekozen bedrag binnen 24 uur op uw rekening te hebben staan.

Meerdere keren een flitskrediet aanvragen?

Met dit flitskrediet kunt u dus snel en voor korte tijd een geldbedrag krijgen, welke u weer met een lage rente terugbetaald. Een ideale oplossing voor de korte termijn. Tot slot is er nog een handige functie voor mensen die meerdere keren een minikrediet nodig hebben.

Heeft u eerder bij een verstrekker een minikrediet aangevraagd en netjes op tijd terugbetaald? Dan is het wanneer u opnieuw een flitskredit nodig hebt vaak voldoende  om een sms te sturen. 


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Mam, kun je me geld lenen ?

Mam, kun je me geld lenen ? kopen

Ook jongeren willen wat. Hoe kinderen leren met geld omgaan.

Bestellen
Wat Nou Lenen? Sparen!

Wat Nou Lenen? Sparen! kopen

Sparen of toch maar lenen? Lees hier de voor en nadelen.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWebsite77


Like deze focus


Naar boven
Feedback