Login

Hoe kies jij de beste zorgverzekering?

Gepubliceerd: 2015-11-23 12:32:54 | Door smetje | 811x bekeken |

Hoe kan ik de beste zorgverzekering kiezen?

Tientallen verzekeraars met elk een compleet andere voorwaarden premiews. Het is tegenwoordig niet eenvoudig om een goede zorgverzekering te kiezen. Inmiddels heb de verzekeraars hun voorwaarden en premies bekend gemaakt. Voor veel Nederlanders het moment om over te stappen. Vanaf ongeveer november t/m februari veranderen tienduizenden mensen van verzekering. Hoe kies je nu een goede verzekering?

Dekking

Alle verzekeraars hebben een standaard basispakket waar de zorgkosten uit worden vergoed. Bij het overstappen dien je goed te kijken naar de polis m.b.t de dekking. Heb je bijvoorbeeld een vrije zorgkeuze? Of kiest de verzekeraar waar je terecht kan voor medische zorg? Dit is een belangrijk punt waar je om moet denken, het kan namelijk voorkomen dat je een stuk moet rijden naar een ziekenhuis omdat het ziekenhuis in je eigen stad niet samenwerkt met jou verzekeraar.

Kosten en premie

De kosten voor het basispakket kunnen verschillen per verzekeraar, het is dan ook verstandig om deze te vergelijken op verschillende websites. Ook is raden we aan om familie en vrienden te vragen wat hun ervaringen zijn met het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering.
Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSmetje


Like deze focus


Naar boven
Feedback