Login

Het Nieuwe Werken zorgt voor nieuwe banen

Gepubliceerd: 2016-12-13 07:40:57 | Door Femke Nijkerk | 1113x bekeken |

.

Het Nieuwe Werken, een term die gestaag aan populariteit begint te winnen. Simpel gezegd houdt het Nieuwe Werken in dat je niet meer locatie afhankelijk bent van je werk, en veel Nederlanders nemen de gok en gaan de uitdaging aan.

Werken overal ter wereld

Steeds meer mensen zetten hun eigen online business op en runnen hun bedrijf vanuit huis, of zelfs vanuit het buitenland. Dit is wereldwijd gezien een trend en ook in Nederland is deze vorm van ondernemen steeds voorkomender.

Nu zorgt dit in eerste instantie natuurlijk dat mensen stoppen met hun huidige baan, maar een logisch gevolg is dat wanneer bedrijfjes een succes worden er nieuwe mensen nodig zijn. Dit resulteert in een toename van zzpers en freelancers.

De verwachting is dan ook dat in de komende jaren steeds meer Nederlanders deze levenswijze zullen adopteren en ook de sprong in het diepe te maken. Echter is de meest belangrijke vraag die hierbij komt kijken natuurlijk:

 

Is het Nieuwe Werken ook voor jou weggelegd?

Een moeilijke vraag om zomaar even te beantwoorden. Het klinkt uiteraard zeer aantrekkelijk om je eigen business te runnen vanuit een tropisch land. Echter moet je wel bedenken dat er redelijk wat risico’s bij het Nieuwe Werken komen kijken.

Daarom raad ik altijd aan om pas te stoppen met je huidige baan wanneer je jezelf kunt onderhouden met je bijverdiensten uit je eigen business. Te vaak komt het namelijk voor dat mensen toch afhaken, maar dan in een diep gat vallen omdat ze alles hebben opgegeven voor hun droom.

Wees er daarom 100% zeker van dat dit is wat je wilt doen. Als je die zekerheid hebt zullen alle obstakels op je pad geen probleem zijn, maar juist een prachtige uitdaging. Dus, word jij ook een Nieuwe Werker?

 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback