Login

Heb jij je belasting aangiftes al gedaan?

Gepubliceerd: 2014-11-25 13:58:06 | Door Gofunky | 1281x bekeken |

Heb jij al belasting aangiftes gedaan?

De belastingdienst, iedere ondernemer heeft er mee te maken. Of je het nu leuk vindt of niet, je moet die aangiftes doen!

Tijdig en correcte belasting aangiftes

De meeste ondernemers vinden het geen pretje, aangiftes bij de belastingdienst doen. Helaas ontkomen we er niet aan! Ben jij ook iemand die het op het laatste moment laat aankomen? Begin eens tijdig of kijk eens wat de mogelijkheden zijn via een accountant.

Waarom aangiftes laten verzorgen via een accountant?

Er zijn een aantal redenen waarom je een samenwerking met een accountantskantoor zou kunnen aangaan. Je bedrijf groeit hard en jij wilt je focussen op je core business. 
Administratie is niet jouw specialiteit en je wordt er niet vrolijk van. Hier gaat de slogan op "schoenmaker blijf bij je leest".
De ondernemer runt zijn bedrijf en de accountant ondersteunt hem met al zijn financiële en fiscale vragen. 

Betaal nooit meer teveel

Ook verzorgt de accountant voor jou belastingaangiftes. Jij hebt hier geen werk meer aan en je weet zeker dat het goed gebeurt. Je administratie uitbesteden heeft niet alleen het gemak dat je het niet zelf hoeft te doen, maar er wordt ook rekening gehouden met de nieuwste wet en regelgeving. Op deze manier betaal je nooit teveel want dat is waar jouw accountant op let.

Onder aan de streep kan het zelfs geld besparen, dat eraan of jij aftrek posten hebt laten liggen!

Nog even de voordelen van het uitbesteden van belasting aangiftes

Nog even een aantal voordelen op een rij:- Meer rendement omdat er rekening wordt gehouden met alle mogelijke aftrek posten en fiscale voordelen.- Geen boetes meer omdat je te laat bent!- Meer plezier in ondernemer, want je hoeft niet meer zelf de belasting aangiftes te doen.

Dit is dus wel het overwegen waard om eens naar de mogelijkheden te kijken.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieGofunky


Like deze focus


Naar boven
Feedback