Login

Op een ecologische manier aan de slag met uw tuin!

Gepubliceerd: 2017-09-06 10:51:35 | Door beheer | 1299x bekeken |

Gelukkig zijn we steeds meer bezig om onze tuin zo ecologisch mogelijk in te richten en gebruik te maken van producten die duurzaam zijn ontwikkeld. Met het oog op het milieu zijn we aan de slag gegaan met kunststof producten die op een prachtige manier op verschillende wijzen zijn in te zetten in de tuin.

Ecolat is een natuurlijk ontwikkeld kunststof wat afkomt van ons afval. Het afval wordt samengeperst tot kunststof en is helemaal hot op dit moment voor in uw tuin. Met deze kunststof rand afboording en kunststof piketpaaltjes kunt u op een eenvoudig manier scheidingen maken in uw tuin en bijvoorbeeld gras heel eenvoudig scheiden van tegels of grind. Met deze afboording creëert u dus op een ecologische manier afscheidingen in uw tuin.

In vijverland zien we de kunststof afboording steeds meer terugkomen om op een originele manier de vijverfolie vast te leggen aan de kant. Door middel van het juiste formaat piketpaaltjes kan er op een creatieve manier de meest mooie vormen gemaakt worden. De massieve paaltjes die bij de ecolat gekocht kunnen worden, zijn eenvoudig vast te schroeven door middel van de roestvast stalen schroeven waarmee je het strak kunt vastleggen.

Door middel van uw afval is dit prachtige product ontstaan en zien we steeds meer producten ontstaan van 100% recyclebare en duurzame producten. Door middel van de borderrand heeft u weer een stukje meegeholpen aan het voortbestaan van de aarde en kunt u met een gerust hart de verdere afscheidingen in de tuin gaan afmaken.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieBeheer


Like deze focus


Naar boven
Feedback