Login

Besparen op uw energierekening

Gepubliceerd: 2014-05-21 18:19:34 | Door aaglashandel | 1612x bekeken |

Isolatieglas: Besparen Op De Stookkosten

Besparen op uw energierekening

U zult wel denken, het is mei 2014, de mussen vallen dood van het dak. De temperaturen zijn subtropisch, waarom moet ik nu nadenken over het besparen op de stookkosten. Na het lezen van dit artikel bent u een stuk wijzer over het gebruik van isolatieglas.

Werking van isolatieglas

Besparen op uw energierekening

Er zijn verschillende manieren om te bezuinigen, door het gebruik van isolatieglas kunt u flink bezuinigen op stook- en koelingskosten. De werking van isolatieglas is simpel, het bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder (bijvoorbeeld een metalen kader) uit elkaar worden gehouden. De randen van het isolatieglas zijn afgesloten door middel van een speciale kit. De oude thermopane technieken zijn volledig achterhaald en bieden niet meer het rendement dat u zou kunnen halen. Doordat de lucht tussen het glas niet goed geleid en dus ook niet opwarmt of afkoelt is er minder warmteverlies via een groot oppervlak in uw woon-, slaap- of eetkamer.

Tot en met 31 mei 2014 - 20% korting

Besparen op uw energierekening

Mocht u op de volgende winter en warme zomer goed voorbereid willen zijn door het gebruik van HR++ Isolatieglas dan moet u nu bij de glashandels langsgaan. Bij A&A Glashandel hebben ze een actie dat je in de hele maand mei 20% korting krijgt op het isolatieglas en de plaatsing ervan. A&A Glashandel heeft nog een ruime voorraad en u kunt daar nu van profiteren. U kunt geheel kosteloos een offerte voor isolatieglas bij dit bedrijf aanvragen.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween kopen

Vond u "Besparen op uw energierekening" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieAaglashandel


Like deze focus


Naar boven
Feedback