Login

anti blafbanden

Gepubliceerd: 2016-11-24 09:03:24 | Door Femke Nijkerk | 925x bekeken |

Anti blafbanden

Blaft uw hond altijd heel erg tijdens het uitlaten of binnenshuis, reageert uw hond op elke voorbij loper. Dan kunt uw trainen met de anti blafbanden. Zo kunt u uw hond afleren om niet meer overal op te reageren en hard te blaffen. Dat is niet alleen voor u en uw hond prettig maar ook voor uw omgeving.

Er zijn veel verschillende soorten blafbanden. Geheel op wat uw belangrijk vind kunt u er een aanschaffen. Er zijn veel dure versies maar wilt u het eerst proberen met een budget versie? Dan kunt ook voor een budget variant kiezen.

Anti-blafband Budget

De anti-blafband budget die kunt instellen op verschillende standen. Het systeem werkt op trillingen. Hoe meer de hond blaft hoe meer ultrasone geluid er uit de antiblafband komt. Door de trillingen die de hond maakt door het blaffen reageert de band daarop. Als een andere hond blaft reageert de anti-blafband niet daar op tenzij de hond met de band begint te blaffen. De prijs-/kwaliteitsverhouding is erg goed.

 

Anti-Blafband Oddog

Deze anti-blafband heeft wel 10 verschillende niveaus. De band is ook waterbestendig, heeft u dus een hond die graag zwemt dan is dit heel handig. Nu hoeft u geen zorgen te maken dat uw hond te water springt met de band. Een schok duurt minder dan 5 milliseconden dus uw hond loop geen schade op. De halsband werkt niet bij iedere hond. Dus er is geen garantie of het werkt bij uw hond. De halsband kunt u op verschillende groottes verstellen waardoor het geschikt is voor kleine en grote honden. Het ontwerp ziet er simpel uit en de band zelf is ook heel gemakkelijk in gebruik. Je hebt een aan uit knop en je kunt grote van de band vergroten of verkleinen.

U kunt de blafband gebruiken om blaffen tegen te gaan en daar uw hond mee te trainen

Anti blafbanden bestellen doe je op tech66


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback