Login

Totaal ontspoord na mijn scheiding

Gepubliceerd: 2014-01-06 22:17:05 | Door Kirsti | 2190x bekeken |

Een passage uit 'Victorieus', mijn boek.

Totaal ontspoord na mijn scheiding

Het begin van mijn boek bevat cryptisch ervaringen van mijn scheiding en mijn leven er na. Het verhaal ging zijn eigen leven leiden en er ontstond een verhaal ver van de waarheid. Wat gaat de non-fictie over in fictie een scheidingslijn die een lezer op verschillende momenten kan leggen. Op vele plekken in het boek zijn verborgen boodschappen beschreven. Aan de lezer om er uit te halen wat voor hun van belang is.

Victorieus

Victorieus kopen

Vind u "Totaal ontspoord na mijn scheiding" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Totaal ontspoord na mijn scheiding

Een passage uit mijn boek.

Ergens viel mijn oog op hem, grote blikvangers in blauw, die onbevangen zoeken op een datingsite! Meer geeft zijn foto niet prijs. Zijn profiel meldt zijn opleiding, rook- en drinkgewoontes. Maar ik zoek zijn status en zie:

single,

gescheiden,

twee kinderen, helaas maar zelden bij mij!

zoek serieuze relatie.

 

Dit laatste doet het bij mij. Dit is een goede kandidaat. Wie zoekt een serieuze relatie? Het zijn de mannen die willen dat jij denkt dat ze een serieuze relatie zoeken maar waar niets minder waar is. Zijn nickname doet er nog een schepje bovenop, future. Ik voorspel hem een bijzondere ervaring in zijn nabije toekomst.

Welke huismus zou zich verschuilen achter dit gewilde plaatje? Een droom van een man die uit elkaar spat bij een ontmoeting. Ik zie een prooi om tijdelijk te kunnen genieten van het spel, als lokeend lok ik de jager, hang mezelf als schietschijf in de lucht, een gecamoufleerde boemerang. De meeste regels gehaald uit de geanalyseerde omgekeerde ervaring. Het hele verhaal in nieuw perspectief gezet. Aan mijn eens zo mooi, liefdevol, eigen leven hecht ik geen waarde meer, des te meer wil ik anderen beschermen, mijn geslacht zal niet langer geofferd worden aan onbeteugelde driften. Een huis verandert in een lege tombe, een zombie van wat eens een moeder was, een vervlogen droom haar leven te leiden in niets dan liefde. Ik ruik geen versgebakken appeltaart meer, geen zelfgebakken koekjes. De magnetron verwarmt maar vergeet zijn geur te verspreiden. Dit huis is een stenen omhulsel die haar slechts een barrière verschaft voor ongewenste gasten. Adres onbekend en dat wil ik graag zo houden.

Mijn profiel vraagt, smeekt om aandacht. Ik beschrijf mijn eenzame bestaan en verlangen om mijn leven met iemand te kunnen delen. Ik zoek een sterke arm. Ik bezoek zijn profiel maar stuur geen berichtje, laat hem denken dat ik niet durf. De computer doet zijn werk en meldt hem dat hij is bezocht. Soms irriteert het me mateloos, die zelfdenkende techniek, maar op andere momenten maak ik er dankbaar gebruik van. Ik blijf me verplaatsen in de andere kant van het scherm en weet precies wat hij zal ontvangen van mijn ondernomen acties. Die techniek is met een kleine moeite nog wel te doorgronden, de menselijke krachten erachter zijn uniek in zijn soort, veelal met dezelfde drijfveren maar ieder persoon vereist zijn eigen aanpak. Grondbeginselen gemeen, daar kan de basis op gelegd worden.

Manipulatie zorgt voor de illusie. Vraag zijn voorkeuren, toon belangstelling, vervolgens creëer je het beeld dat hij wil zien. Volg hem, zeg ja en amen en pruttel op de goede momenten een beetje tegen, doe hem geloven dat je oprecht geïnteresseerd bent. Zijn aandacht heb je zo te pakken, fluitje van een cent, schilder een wellustige vrouw. Om het vast te houden kost iets meer verdieping en energie, maar mogelijk, we zoeken het slachtoffer er immers op uit. De wilde, blinde, geile blik aan de andere kant van de lijn ziet geen details.

Diep in mijn hart is er steeds weer lichte twijfel, voel ik weer de pijn die mij is aangedaan. Verlang ik terug naar de momenten toen alles nog koek en ei was. Er is echter geen weg meer terug en dat zal hij bezuren. Het is nodig geoefend te raken in dit spel om straks mijn wraak te nemen. Ik maak me klaar om hem in zijn ogen te kijken en van zijn voetstuk te stoten.

Niet langer ben ik het vuil onder hun schoenen, de rollen omgedraaid, met piepende nagels als krijt op een bord, kerf ik sporen in hun hart.

Hij leerde mij een les, een duurbetaalde, maar alles wat het mij gekost heeft zal ik dubbel en dwars terug ontvangen. Mooie praatjes, lieve woordjes, alles naar mijn mond. Dat alles als zoete koek geslikt om bijna te stikken in de uilenbal. Het spijt me voor de gapende wonden die ik achterlaat, maar ik ben gefocust en oefening baart kunst. De mannen die ik uitzoek zijn geen doetjes, ze kerven zelf in harten, zal ze ontdoen van klauwen.

Het spel der verleiding is begonnen.

Veel energie gaat zitten in het vormen van mijn lichaam, krachttraining, spieren op onverwachte plekken en welgevormde welvingen goed in het zicht.

In het centrum van de fruitschaal pronkt een perzik, zoet en sappig, een uitnodiging om te pellen strooi ik rond. De pit echter ongenaakbaar, hier huizen mijn diepste gedachten, verborgen voor alle kijkers. Hij die op mijn uitnodiging in zal gaan zal ik nagelen aan de grond, zijn blik bevriezen in eerste oogopslag, zijn lijf verbranden in mijn allesvernietigende hitte, zijn grootsheid kleineren. Welkom in mijn hellevuur.


De eerste kleine stappen zijn gezet, het contact is gelegd. Een rotte bodem om zaadjes te ontkiemen van deze carnivoor. Het ging eigenlijk vanzelf, zoals verwacht, slechts een blijk van eenzaamheid en verlangen was genoeg. De man in kwestie voelt zich oppermachtig, een eenzame vrouw die verlangt naar zijn aandacht. Nu de verdieping, ik zoek achtergrondinformatie, zijn muzieksmaak snel bekend, niet mijn smaak maar tijdelijk om aan te horen en genoeg geschikte nummers gevonden om de juiste stemming te bepalen! In zijn sport staat hij niet bekend als geduchte tegenstander, hij bungelt onder aan de competitie. Ik stalk hem verder op het web en zie overal zijn activiteiten. Volg de meldingen op zijn Facebook en graaf dieper bij zijn vrienden. Haak aan bij zijn Google-kring en vergaap me aan de roddel en achterklap. Vele weetjes over zijn ego prijken in zijn glazen huis. In een virtuele winkel meldt zijn advertentie: Speelgoed te koop.

Ik bel om te informeren over de prijs. Een vrouw neemt op, zijn dubbelleven ligt open en bloot te schitteren voor mijn ogen. Op de achtergrond hoor ik jengelende kinderen, schreeuwend om aandacht, een woeste mannenstem schreeuwt: ‘Ik ben hier weg uit deze chaos.’

Ik hoor een knal van een dichtgesmeten deur. Hij vlucht uit deze klucht. De kinderen beginnen hard te brullen: ‘Mama, papa gaat weg.’

De vrouw blijft kalm, vraagt met een excuus om pauze, ze hoort haar zeggen: ‘Jongens, mama is even aan het bellen, ik kom zo bij jullie, papa komt wel weer terug.’ Het blijft even stil. ‘Sorry,’ zegt ze overbodig tegen mij, ‘we hebben hier wat kleine probleempjes.’

Schuldgevoel, twijfel, hij neemt ze zelf weg. Goed ingeschat, deze prooi.

Vele mailtjes vliegen over en weer en na wat tegenstand geef ik mijn mobiele nummer van het mobieltje dat speciaal voor deze gevallen is aangeschaft. Per direct regent het sms’jes. Ook zijn nummer is speciaal, niet verbonden met zijn vrouw. Hij dekt zich in en voelt zich veilig. Bellen doe ik niet. Ik weet immers zonder dat hij het weet hoe zijn situatie thuis is. Een telefoontje op een verkeerd moment zou roet in het eten gooien. Ik spreek geen wantrouwen uit, ga in zijn ogen helemaal voor de bijl. Hij wordt brutaler en begint wel te bellen, hij wil me zien maar ik hou zoals het hoort de boot nog even af. Laat hem jagen, laat hem doen wat hij wil, laat hem denken dat ik zit te smachten, niet kan leven zonder zijn aandacht. Ik schets zijn dromen, daar ben ik inmiddels goed in. Ik oefen mijn geletterdheid in gezwinde typesnelheid. Interpreteer tussen de regels door en verkoop mezelf met mooie praatjes, verpakt in een pikant doorzichtig cellofaantje.

De berichtjes naderen de intieme zone, nog net niet grensoverschrijdend maar kantje boord. Zijn verlangen groeit, hij vraagt of ik geen lichamelijk contact mis, vist naar een afspraakje met maar één doel. Ik stel me preuts op en zeg hem niet over één nacht ijs te gaan. Hij bindt voor nu in en wordt weer lief en schattig. Hij paait, stuurt niets dan mooie woorden. Samen dromen we over onze eerste date en heel voorzichtig laat ik mijn touwtjes vieren. Hij vraagt mij naar mijn fantasieën. Giebelend schrijf ik: Dit heb ik nog nooit met iemand gedeeld, ik durf dat niet zomaar te vertellen.

Als eerste komt hij over de brug en vertelt me zijn droom. Ik zou zo graag eens willen moeten smeken, ik zou zo graag eens een vrouw willen horen smeken. Ik zou het zo graag eens doen met iemand die ervan genieten kan. Maar op dit moment zou ik heel graag gewoon weer eens seks willen hebben, want dat is al een hele tijd geleden.

Ik begin hem te voeren en vertel hem mijn zogenaamde stoutste dromen: Geef mij de leiding en ik geniet. Ik wil met je spelen totdat ik je hoor kreunen, zie kronkelen en hoor smeken om de finale, de klapper, het vuurwerk. Ik smeek je, laat me weer eens genieten.

Hij heeft niet door hoe ik zijn fantasie kopieer, hij kan niet langer wachten, hij móét me zien!


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Victorieus

Victorieus kopen

Vond u "Totaal ontspoord na mijn scheiding" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKirsti

Kirsti

Waar ligt mijn focus. Mijn focus ligt thuis, thuis bij ons nieuwe samengestelde gezin verdeeld over twee huizen en niet altijd bij elkaar aanwezig. Onze focus ligt bij de kinderen.


Like deze focus


Naar boven
Feedback