Login

Welke autoverzekering dekking heb ik nodig

Gepubliceerd: 2014-05-29 14:35:32 | Door J Talmo | 1843x bekeken |

Het vergelijken van autoverzekering dekkingen

Welke autoverzekering dekking heb ik nodig

Het afsluiten van een nieuwe autoverzekering wordt vaak onderschat. De meeste autobezitters hebben namelijk hun auto oververzekerd. Een oude auto tot de nok verzekeren heeft namelijk totaal geen zin. In geval van een reparatie betaalt u namelijk meer dan de werkelijke waarde van uw auto. Lees deze tips en voorkom dat dit ook u overkomt.

De juiste autoverzekering dekking selecteren

Het is belangrijk om na te gaan welke dekking het best bij uw auto past. Een basis WA autoverzekering is een goede keus voor oudere auto's vanaf 8 - 10 jaar oud. Over het algemeen is deze keus voldoende voor zeer oude auto's. De meeste autobezitters met een oude auto hebben een hogere dekkingsvorm. Dit betekent meestal een onnodige kostenlast doordat de reparatie vaak veel duurder is dan de werkelijke waarde van de auto zelf. Dit is zonde van uw geld. Het is daarom verstandig om te weten wanneer u een bepaalde autoverzekering dekking wel, of juist niet moet kiezen. Het beste wat u kunt doen is verschillende autoverzekering dekkingen vergelijken om de juiste keuze te maken.

Dekkingsvormen

Er zijn verschillende dekkingsvormen. Een basis WA dekking is wettelijk verplicht. Dit is dus de minimale dekkingsvorm welke u verplicht dient af te sluiten. Over het algemeen wordt deze gekozen voor oude auto's. Voor nieuwere auto's kunt u kijken naar de volgende dekkingsvormen voor uw auto.

  • WA +
  • WA All-risk

De WA + is een goede keus voor voertuigen tot een leeftijd van 8 jaar oud. De schade aan uw eigen auto wordt met deze dekking eveneens vergoedt door uw verzekeraar. Voor nieuwe auto's tot een leeftijd van 4 jaar oud is een All-risk verzekering de beste keus. Met verschillende aanvullende dekkingen hoeft u zich geen zorgen te maken in geval van nood.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


TomTom High Speed Multi-oplader

TomTom High Speed Multi-oplader kopen

Vond u "Welke autoverzekering dekking heb ik nodig" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Apple TV 3 (MD199NF/A) - 2012

Apple TV 3 (MD199NF/A) - 2012 kopen

Vond u "Welke autoverzekering dekking heb ik nodig" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieJ Talmo

J Talmo

Beheerder van Autoverzekering startpagina en andere webportalen. Meer weten over mij? Volg en wie weet...


Like deze focus


Naar boven
Feedback