Login

Trouwauto huren

Gepubliceerd: 2014-01-09 08:59:40 | Door Trouwauto huren | 1463x bekeken |

Stijlvol trouwen? Je trouwauto huren doe je bij Molenaar Trouwauto's

Trouwauto huren

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Een huwelijk waarop een stijlvolle trouwauto niet mag ontbreken! Zijn jullie op zoek naar een echte eye-catcher, maar willen jullie niet te veel uitgeven? Bij Molenaar Trouwauto's huren jullie de trouwauto van jullie dromen vanaf € 225,- voor in een hele dag inclusief breng- en haal service!

Trouwauto huren

Trouwauto huren

Molenaar Trouwauto's verhuurt klassieke trouwauto's tegen scherpe prijzen. Een trouwauto huren kan bij ons al vanaf € 225,- voor een hele dag! In onze showroom in Barendrecht staat ook jullie trouwauto op jullie te wachten. Merken zoals Rolls Royce, Porsche, Jaguar en Volvo kun je bij ons vinden. En dat is niet alles: in al onze trouwauto's mag je zelf rijden! Ook in de Rolls Royce Silver Cloud I, en dat is uniek in Nederland.

In de intro werd de breng- en haalservice van Molenaar Trouwauto's al vermeld. Maar, wat houdt dat precies in? Bij Molenaar Trouwauto's zorgen wij dat 's ochtends jullie trouwauto op de afgesproken tijd en locatie afgeleverd wordt. 's Avonds halen wij de trouwauto weer op vanaf jullie trouwlocatie. Wel zo fijn.

Wil je meer informatie over het huren van de trouwauto? Of direct een reserveren? Kijk dan op onze website: trouwauto huren.


Deel:

Tags:

Reacties


Trouwauto huren | 2014-01-09 10:10:15

Hoi Alies, Onze showroom staat in Barendrecht, maar vanuit daar rijden we onze trouwauto's naar elk gewenst adres in Nederland! Met vriendelijke groet, Molenaar Trouwauto's

Alies | 2014-01-09 09:44:08

Verhuren jullie auto's in het hele land?

Geef reactieTrouwauto huren


Like deze focus


Naar boven
Feedback