Login

inkoop auto met mankement

Gepubliceerd: 2017-03-16 11:02:08 | Door Lisa | 958x bekeken |

Bestelauto verkopen: krijg wat je auto waard is

Een bestelauto is altijd geld waard, zelfs als deze na een schade niet meer te repareren is. Beschik je over een bestelauto die niet meer aan je wensen voldoet of is deze te beschadigd geraakt om bij werkzaamheden in te zetten? Overweg dan om je bestelauto te verkopen aan Inkoopschadeauto Nederland. Je profiteert altijd van een eerlijke prijs waarover onderhandeld kan worden. Wil je meer weten? Lees dan zeker verder.

Waarom je bestelauto verkopen?

Er zijn verschillende redenen op te noemen waarom je ervoor kiest om je bestelauto te verkopen. Wellicht heeft jouw bestelauto zijn beste tijd gehad of zit de auto vol met krassen en deuken na jarenlang intensief gebruik. Het maakt niet hoe jouw bestelauto eruit ziet, in elke bestelauto hebben wij interesse. Bepaalde onderdelen kunnen we bijvoorbeeld gebruiken voor recycling of inzetten bij schadeherstel. Bovendien zijn startende MKB'ers veelal erg blij met een tweedehands bestelauto als auto om mee te starten. 

Is jouw bestelauto geschikt voor verkoop?

Inkoopschadeauto Nederland koopt bijna elke soort bestelauto. Of het nu gaat om een sloop bestelauto of een bestelauto die beschadigd is geraakt. Ook occasion bestelauto's, omgebouwde campers of export voertuigen zijn geschikt voor verkoop. Beschik je over een bestelauto die in deze categorieën valt? Dan heeft het zeker meerwaarde om contact op te nemen en je bestelauto aan ons te verkopen. Wij garanderen je te allen tijde een eerlijke prijs. 

Wat levert de verkoop van jouw bestelauto op?

Besluit je om je bestelauto te verkopen aan Inkoopschadeauto Nederland? Dan levert dit je direct een aantal voordelen op. Zo wordt het verkoopbedrag vastgesteld door een expert. De waarde van de bestelauto wordt daardoor nauwkeurig vastgesteld. De verkoop kan ook eventueel telefonisch worden geregeld. Je profiteert uiteraard altijd van een aantrekkelijk prijsvoorstel waar zowel jij als Inkoopschadeauto Nederland iets aan heeft. 

Verkoop vandaag je bestelauto

Wil jij je bestelauto verkopen aan een professionele en betrouwbare partij? Stop dan met zoeken en laat ons je helpen. Zorg dan dat je vandaag nog de verkoop van je bestelauto in gang zet. Jouw bestelauto komt voor andere logistieke dienstverleners altijd goed van pas. Bovendien kun jij met de uitgekeerde waarde uitstekend op zoek gaan naar een andere bestelauto voor particulier of zakelijk gebruik.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback