Login

Zorgverzekering vergelijken

Gepubliceerd: 2013-12-24 13:02:05 | Door Pieter ten Cate | 2073x bekeken |

Zorgverzekering vergelijken

Je zorgverzekering vergelijken is iets waarvan veel mensen niet precies weten waar ze moeten beginnen. Het is dan ook handig om de polisvoorwaarden van je huidige verzekering bij de hand te hebben zodat je precies kunt kijken welke verschillen er zijn.

En wanneer je denkt dat je hulp nodig zult hebben bij het vergelijken kan je goed gebruik maken van een site als zorgverzekeringvergelijken2014.nl. Deze zal je helpen om alle verschillen uit te lichten zodat je goed weet wat de verschillen zijn en ook aan de hand daarvan een keuze kunt gaan maken.

Butler Betulla - Snijplank met Ril - 45 x 35 cm

Butler Betulla - Snijplank met Ril - 45 x 35 cm kopen

Deze Houten Snijplank van Butler is geschikt voor al het dagelijkse snijwerk in de keuken. De snijplank is gemaakt van de beste kwaliteit kopsbeukenhout, een mooi en natuurlijk materiaal dat zowel in de moderne als klassieke keuken past.

Bestellen

Budgetpolissen of restitutiepolissen

Met de huidige markt met veel ‘nieuwe’ budgetpolissen is het voor veel mensen niet meer duidelijk wat voor verzekering ze nu willen. Een budgetpolis heeft vaak geen vrije zorgkeuze wat inhoudt dat je voor planbare zorg naar zorgverleners moet waarmee je zorgverzekering afspraken gemaakt heeft. In bepaalde gevallen kan dit ertoe leiden dat je maar uit 11 ziekenhuizen kunt kiezen waar je terecht kunt. Wanneer je met planbare zorg toch gebruik maakt van een ander ziekenhuis eentje waarmee je zorgverzekering geen afspraken gemaakt heeft heb je zeer grote kans dat je een deel van de rekening zelf zal moeten betalen. Dit kan oplopen tot meer dan 50% van het gehele bedrag.

De budgetpolis valt onder de naturapolis dit is een concept wat al langer bekend is maar nooit zo duidelijk naar voren kwam omdat voorheen veel zorgverzekeringen met veel meer zorgverleners afspraken maakten. Door de verzekeringen te vergelijken op zorgverzekeringvergelijken2014.nl komen ook deze verschillen naar boven. En wanneer je graag wilt kiezen waar je terecht kunt voor je zorg is het aan te raden goed te kijken welke naturapolis je gaat afsluiten of om gebruik te maken van de restitutiepolis die onderhand beter bekend is als vrijezorgkeuze. Met de naturapolis kan je overal terecht en zijn er geen extra kosten aan verbonden.

Samsung Galaxy Tab3 10.1 (P5210) - WiFi / Wit

Samsung Galaxy Tab3 10.1 (P5210) - WiFi / Wit kopen

De Samsung Galaxy Tab 3 10.1 is een echte familietablet. Geschikt om te multitasken en te gebruiken voor home entertainment.

Bestellen

Zorgverzekeringen 2014

Het is zeer belangrijk goed na te gaan en verzekeringen waar je uit wilt kiezen goed te vergelijken, wanneer je nu goed nakijkt wat je precies wilt hebben heb je wanneer je zorg nodig hebt minder kans dat je tegen onverwachte problemen aanloopt. Het eigen risico is eveneens iets waar goed naar gekeken moet worden, het verplichte eigen risico ligt voor 2014 op € 360 per jaar maar je kan dit bedrag vrijwillig verhogen met een maximum van € 500, wat je dus een eigen risico van € 860 zal geven. In veel gevallen zal je geen zorg nodig hebben althans als je met de juiste overwegingen kiest om je eigen risico te verhogen met dat bedrag. Maar wanneer je onverwacht wel zorg nodig zal hebben is het aan te raden ervoor te zorgen dat je dit bedrag ergens voorhanden hebt. Want in tegenstelling tot het vrijwillig eigen risico waarmee er betalingsregelingen getroffen kunnen worden, is het in dit geval vrijwillig en is de kans op een regeling gering te noemen.  


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


De zorgverzekering voor iedereen

De zorgverzekering voor iedereen kopen

Na een langdurig politiek debat is per 1 januari 2006 de Zorgverzekeringswet (Zvw) ingevoerd. Deze wet heeft er mede toe geleid dat het ziektekostenstelsel zoals dat tot die tijd van toepassing was ge

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback