Login

Zo maak je winst met je eigen webshop

Gepubliceerd: 2016-02-21 06:06:27 | Door Dfeer | 841x bekeken |

Chinese producten zijn big business.

Als je als consument een beetje thuis bent in het online shoppen merk je al snel dat Chinese webshops artikelen vaak veel goedkoper aanbieden dan Nederlandse. Zo ben je vaak veel goedkoper uit en als je de betere webwinkels kent heb je ook nog een product van prima kwaliteit. Maar niet alleen winkelaars hebben het voordeel van Chinese webshops ontdekt. Er zijn namelijk steeds meer webwinkel eigenaren die een Chinese leverancier hebben om zo een besteld product tegen een laag inkoopbedrag te verkopen. Dit heet dropshippen via China.

Een dropship webwinkel opzetten

Een dropship webwinkel heeft dus geen eigen voorraad maar laat artikelen ergens anders vandaan komen zodra dat bepaalde artikel besteld wordt via de dropship webwinkel. Zo kan de eigenaar behoorlijke winsten maken. Als je zelf zo'n webwinkel zou willen beginnen moet je erop letten dat je een betrouwbare leverancier kiest. Laat de leverancier bijvoorbeeld eerst een proefartikel sturen zodat je na kan gaan of aan de levertijd wordt voldaan en of het product naar behoren werkt.

Startende ondernemers

Let er verder bijvoorbeeld ook op dat dropshippen via China meestal een levertijd heeft  van enkele weken, terwijl veel andere webshops producten al binnen 24 uur kunnen bezorgen aan de klant. Als je interessante producten te bieden hebt met een goede prijsverhouding kan je er als webshop eigenaar veel profijt bij hebben. Je hoeft namelijk niet te investeren in voorraden en hoeft geen personeel te betalen. Het is een relatief eenvoudige vorm van ondernemen waarbij risico op verlies beperkt is. Een goede methode dus voor startende ondernemers.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback