Login

Wat en wie is een narcist

Gepubliceerd: 2014-11-11 19:17:12 | Door Sunshine | 1276x bekeken |

narcisme: zelfvergoding

Een narcist houdt alleen maar van zichzelf, ook al zal deze eerst anders doen laten geloven.

De immateriele erfenis van een narcist

De immateriele erfenis van een narcist kopen

Vind u "Wat en wie is een narcist" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Leven met een narcist

Een narcist is iemand die alleen maar om zichzelf geeft en eigenlijk totaal geen enkele empathie voor een ander heeft, ook al zal deze dat wel laten geloven wanneer je deze persoon leert kennen. Een narcist is iemand die heel leuk en aardig overkomt, die meelevend lijkt en zelfs heel wereldwijs lijkt te zijn. Maar niets is minder waar, wanneer je de narcist beter leert kennen, is het vaak al te laat en ben je al in het web verstrikt geraakt. De narcist heeft al zoveel informatie weten los te wrikken, dat je privacy al geheel in de handen zijn van de narcist. 
Wat is een narcist
iemand die heel hoog over zichzelf denkt, zo hoog, dat niemand er ook maar aan kan tippen. Niemand zal ook maar enigszins in de buurt kunnen komen bij de kwaliteiten van de narcist. Narcisten zijn zowel mannen als vrouwen. Zij weten heel goed iemand te intimideren en vaak anderen met zich mee te krijgen om iemand helemaal af te maken, met de grond gelijk te maken. Ze zullen geen enkele emotie tonen wat betreft het lijden van een persoon die ze in hun macht willen houden. Ze houden alleen maar van zichzelf en van hun eventuele kinderen, maar kunnen  van niemand anders houden, zelfs niet van hun partner. De partner is dan ook vaak degene die het onderspit moet derven, maken dat deze wegkomt of nederig doen wat er van hem/haar wordt verlangd. 
Herkennen van een narcist
Wie eens met een narcist te maken heeft gehad, zal deze de volgende keer direct doorhebben met een narcist van doen te hebben. De herkenning is heel groot. Een narcist zal altijd eerst zorgen in een goed daglicht te komen en wanneer deze eenmaal de macht heeft overgenomen over je leven dan zul je moeten kruipen en meegaan in de ideeën van de narcist. Je kunt als voetveeg gebruikt worden, neergehaald worden bij anderen, je kunt mishandeld worden, uitgebuit en bezoedeld worden door de narcist. veelal weten anderen niet anders dan dat de narcist een eerlijk en betrouwbaar mens is, totdat ze zelf het slachtoffer worden van dit figuur.
Wat te doen
Afstand nemen is het allerbeste. toch zal de narcist blijven zoeken en steeds weer opnieuw proberen een ingang te vinden om je kapot te maken, wanneer je niet aan de eisen voldoet van de narcist. De narcist wil constant geëerd en aanbeden worden. Je dient nederig te volgen en wanneer je dat niet doet, dan blijft de achtervolging doorgaan. Geef geen aandacht meer, reageer nergens meer op en ga weg, weg uit de buurt van de narcist. Laat ook vrienden en vriendinnen van de narcist links liggen, doe alsof je er niet meer bent. Zoek zelf je rust, want een narcist laat je nooit met rust!

Mijn Leven Met Een Narcist En Een Sadist

Mijn Leven Met Een Narcist En Een Sadist kopen

Vind u "Wat en wie is een narcist" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Deel:

Focus gerelateerde producten


Destructieve relaties op de schop

Destructieve relaties op de schop kopen

Vond u "Wat en wie is een narcist" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Ben | 2014-11-11 20:09:19

Vreselijke personen.

Geef reactieSunshine

Sunshine


Like deze focus


Naar boven
Feedback