Login

Twee vr brillen met elkaar vergeleken

Gepubliceerd: 2016-11-15 05:41:39 | Door Dfeer | 504x bekeken |

Twee leuke VR Brillen

Virtual reality brillen geven je plezier om te kijken naar video's of TV. Dat betekent dat je smartphone aangesloten kan worden op deze virtuele reality bril en zo kan je genieten van 3D foto's en video's van waar je maar wilt, zonder echt naar de TV te kijken.

Twee Virtual reality brillen

 

Hier een lijst met de 2 leuke VR brillen:

1.     RITech Virtual Reality 3D-bril II:  Dit product is compatibel met elke smartphone die op iOS of Android besturingssystemen draait. De lens gebruikt in dit product is van een asferische lens met een high definition kwaliteit. Het beeld is niet erg gemakkelijk te vervormen vanwege zijn gesloten constructie met spons dekking die effectief lichtlekkage voorkomt. De hoofdband die zeer comfortabel is om te dragen heeft een verspreidt draagvermogen. Het hele glas raakt je gezicht zeer licht als gevolg van de aangepaste hoofdband. Ten derde deze bril kan worden gebruikt door mensen met de visuele beperking bijziendheid visie mensen die ongetwijfeld een goede voordeel zijn voor die mensen.

2.     iBlue Universele 3D Virtual Reality VR Bril: Deze virtual reality bril is compatibel met elke 3,5 inch tot en met 4,7 inch scherm mobiele smartphone. Deze bril is erg handig in gebruik, gewoon genieten van het kijken films etc kan zowel zittend, liggend of staand. Deze bril bestaat uit ABS kunststof en sferische lens materiaal; dit is volledig milieuvriendelijk materiaal en helemaal geen goedkoop plastic materiaal. Het 3D-beeldkwaliteit van dit product is gewoon geweldig.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback