Login

trouwkaarten

Gepubliceerd: 2016-09-07 10:44:53 | Door Lisa | 753x bekeken |

Trouwkaarten zetten de toon voor jouw grote dag

Je trouwkaarten zijn het eerste stukje wat gasten van jouw bruiloft zien. Ze zetten de toon voor de dag. Door je trouwkaarten in dezelfde stijl te laten maken als je bruiloft creëer je direct een speciale sfeer. Uiteraard zijn de uitnodigingen ook van groot belang vanwege de essentiële informatie die ze bevatten voor je gasten. Hier lees je tips en tricks voor geslaagde trouwkaarten.

Neem de proefdruk serieus

Maak gebruik van de mogelijkheid om een proefdruk te bestellen. Digitaal geeft een goed beeld, maar dit is niet voldoende. Je wilt het ontwerp van de trouwkaarten in het echt zien en voelen om zeker te weten dat het aan je verwachtingen voldoet. Zaken als uitlijning, kleuren en lettergrootte komen digitaal niet altijd exact overeen.

Maak het persoonlijk

Jullie bruiloft past helemaal bij jullie als stel. Zorg dat je deze lijn doortrekt in je trouwkaarten: maak het persoonlijk. Dit is het geheime recept van elke geslaagde trouwkaart. De ontvanger van de kaart krijgt direct een gevoel bij de bruiloft. Je kunt de kaart persoonlijk maken door er iets aan toe te voegen wat typerend is voor jullie. Je kunt inspiratie putten uit waar jullie elkaar hebben leren kennen, wat je op een perfecte dag samen doet of een land waar jullie allebei verliefd op zijn. Een andere optie is om een foto die je zelf hebt gemaakt te gebruiken voor de trouwkaarten.

RSVP

Niet te vergeten: de RSVP. Dit staat voor répondez s'il vous plaît. Je voegt dit toe aan je uitnodigingen om beleefd om een antwoord te vragen. Wel zo handig voor je ceremoniemeester als deze weet welke genodigden allemaal aanwezig zullen zijn op de grote dag.

Voorafgaand aan de uitnodiging: de Save the Date kaart

In de VS is het standaard en in Nederland komt het meer en meer op: de Save the Date kaart. Deze kaart stuur je voorafgaand aan je uitnodiging, direct zodra je een datum hebt geprikt voor je bruiloft. Zo zijn je gasten zo snel mogelijk geïnformeerd en is de kast het grootst dat ze aanwezig kunnen zijn. De Save the Date kaart is relatief simpel. Een afbeelding, jullie namen, 'Save the Date' en de datum volstaan. Wel handig om op de kaart te vermelden dat de uitnodiging met meer informatie later volgt.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback