Login

Trekhaak monteren

Gepubliceerd: 2016-01-25 15:59:15 | Door Femke Nijkerk | 679x bekeken |

Gaat u binnenkort op vakantie met de auto, caravan, vouwwagen of aanhanger? Wilt u op uw vakantiebestemming lekker fietsen of krijgt u te maken met een grote verhuizing waardoor u grote spullen moet verhuizen; dan is een trekhaak op uw auto een mooie oplossing. Voor steeds meer automobilisten is de trekhaak een onmisbaar aanhangsel van hun auto. De trekhaak wordt door automobilisten gebruikt voor verschillende doeleinden zoals zakelijk gebruik maar ook voor hobby of ontspanning. Een trekhaak wordt bijvoorbeeld gebruikt om een fietsendrager te monteren of een caravan aan te haken.

De juiste trekhaak kiezen

De meest voorkomende types trekhaken zijn: de vaste trekhaak en de afneembare trekhaak. De vaste trekhaak wordt gemonteerd met bouten of via een gelaste balk onder de achterkant van de auto. Deze balk kan later verwijderd worden. Het verwijderen van de elektrische aansluitingen dient door een erkende trekhaak specialist gedaan te worden.

De afneembare trekhaak is vaak duurder dan de vaste trekhaak en is aan te bevelen indien er slechts sporadisch gebruik van een trekhaak wordt of omdat er parkeersensoren in de achterbumper verwerkt zijn die ongewenst een signaal afgeven omdat de trekhaak de sensoren blokkeren.

Trekhaak montage

U kunt een trekhaak laten monteren bij een bedrijf die hierin is gespecialiseerd. In Nederland is Trekhaakcentrum de specialist op het gebied van trekhaakmontage.Trekhaakcentrum staat bekend als dè specialist op het gebied van trekhaakmontage. Trekhaakcentrum beschikt over meer dan 15 jaar ervaring en kan voor elke auto een trekhaak monteren. Ook geven zij u advies welke trekhaak het beste past bij u behoefte. Trekhaakcentrum is een onafhankelijk opererend bedrijf en kan dus elk merk en type trekhaak monteren. Klantvriendelijkheid, gericht advies, optimale service staan hoog in het vaandel bij Trekhaakcentrum. De  monteurs van Trekhaakcentrum zijn ervaren specialisten op het gebied van trekhaken, zij houden zich dagelijks bezig met het monteren van trekhaken.

Door de uitgebreide ervaring en contacten met trekhaakfabrikanten in heel Europa is het bij Trekhaakcentrum zelfs mogelijk om een trekhaak te laten monteren onder klassiekers, historische auto’s of import auto’s.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback