Login

Batterij van een Samsung Galaxy Tab 1

Gepubliceerd: 2015-08-28 13:12:59 | Door Telefoon | 751x bekeken |

Batterij van een Samsung Galaxy Tab 1

De Samsung Galaxy Tab 1 is een tablet van Samsung dat uitkwam in 2011. Het tablet is door critici goed ontvangen en veelvuldig verkocht. De Samsung Galaxy Tab 1 heeft een beeldscherm van 10 inch en is één van de lichtste in die klasse. In het tablet zit standaard een accu, ook wel batterij genoemd, die eventueel ook vervangen kan woorden.

Batterij

De batterij die in een Samsung Galaxy Tab 1 gaat heeft een zogenaamde capaciteit van 7000 mAh. MAh staat voor ampère-uur. Met 7000 mAh is deze batterij één van de sterkste batterijen van dit moment. De spanning van de batterij is ongeveer 3.7 volt. Verder is het goed om te weten dat in de batterij een geïntegreerde thermoswitch zit. Dit houdt in dat de batterij standaard is bescherm tegen erge kou en oververhitting. Natuurlijk betekent dit niet dat je de batterij van je tablet langdurig aan extreme hitte moet blootstellen, want dit is voor geen enkele batterij en voor geen enkel apparaat goed. 

VervangenAls de batterij van je Samsung Galaxy Tab 1 een groot deel van zijn capaciteit verloren heeft, bijvoorbeeld door zeer intensief gebruik, dan is het mogelijk om de batterij te vervangen. Op die manier hoef je niet gelijk een compleet nieuwe tablet aan te schaffen. Het vervangen van de batterij is niet zo gemakkelijk als bij een mobiel, maar is zeker niet onmogelijk. Met een schroevendraaier kun je de schroefjes losdraaien en voorzichtig de achterkant eraf halen. Over de batterij zitten rubberen kabeltjes om deze op zijn plek te houden. Deze moeten worden verwijderd. Opnieuw heb je de schroevendraaier nodig, nu om de batterij er daadwerkelijk uit te halen. Haal de draadjes  waarmee de batterij aan de tablet vastzit voorzichtig los. Nu kan de batterij eruit worden gehaald en vervangen worden.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Samsung - Galaxy S3 originele batterij EB-L1G6LLUC

Samsung - Galaxy S3 originele batterij EB-L1G6LLUC kopen

Vond u "Batterij van een Samsung Galaxy Tab 1" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Samsung Galaxy S3 Mini i8190 Batterij EB-F1M7FLU 1500 mAh Accu Origineel

Samsung Galaxy S3 Mini i8190 Batterij EB-F1M7FLU 1500 mAh Accu Origineel kopen

Vond u "Batterij van een Samsung Galaxy Tab 1" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Samsung Galaxy S4 batterij

Samsung Galaxy S4 batterij kopen

Vond u "Batterij van een Samsung Galaxy Tab 1" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieTelefoon


Like deze focus


Naar boven
Feedback