Login

Sony Xperia Z5

Gepubliceerd: 2016-06-07 17:13:05 | Door ElineV | 658x bekeken |

Alles over de Sony Xperia Z5

Als opvolger van de Sony Xperia Z3+, heeft Sony de Xperia Z5 uitgebracht. Normaal verwacht men natuurlijk dat de opvolger, de Xperia Z4 zal zijn. Dit is ook zeker het geval geweest, alleen heeft Sony dit toestel niet uitgebracht in Europa. De Sony Xperia Z5 lijkt erg veel op haar voorganger en zodoende is het toestel dan ook niet echt vernieuwend. Natuurlijk heeft Sony de Xperia Z5 wel voorzien van een aantal updates, waaronder de accu en de camera. Het toestel heeft wel een aantal concurrenten waar men rekening mee moet houden, zoals de smartphones van Apple en Samsung.

Een verbeterde accu en camera

Sony heeft voor haar nieuwste toestel de accuduur behoorlijk verbeterd. Naast een vergrote accuduur, kan de verbeterde accu ook meer aan. Onder andere worden zware filmpjes op Youtube nu zonder stoten of haperingen afgespeeld. Ook heeft Sony de camera flink onder handen genomen. Waar de camera bij de Sony Xperia Z3+ juist nog één van de mindere elementen was, is dit bij de Xperia Z5 zeker niet het geval. Voor het eerst in de gehele Xpeia lijn, heeft Sony namelijk de megapixels verhoogd. De Sony Xperia Z5 is dan ook voorzien van een camera met maar liefst 23 megapixels. Sony heeft er altijd nog bekend om gestaan, dat al haar toestellen werden voorzien van een goede camera en dit heeft Sony altijd nog waar kunnen maken.

De overige onderdelen

Het design van de Sony Xperia Z5 is niet erg verrassend. Wel is het design stof- en waterbestendig. Het toestel is voorzien van een 5,2 inch full-hd-scherm en heeft een behuizing dat is gemaakt van metaal en glas. Zodoende is het toestel enorm stevig en zal men daar geen hinder van ondervinden. Het opslaggeheugen van het toestel is 32GB, maar men kan deze uitbreiden tot maar liefst 200GB. Zo hoeven er nooit foto's video's of andere bestanden verloren te gaan.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieElineV


Like deze focus


Naar boven
Feedback