Login

single reizen

Gepubliceerd: 2016-05-25 07:36:23 | Door Lisa | 770x bekeken |

Alleen reizen hoeft niet meer met single vakanties voor hoger opgeleiden

Een reis is vaak een unieke ervaring die nog mooier wordt als je deze kunt delen met iemand anders. Maar als je single bent, wordt dat vaak een stuk moeilijker. Je vrienden en vriendinnen hebben misschien allemaal een partner en gaan liever met elkaar op vakantie. Je kunt natuurlijk op zoek gaan naar een geschikte reispartner, maar stel dat het niet klikt? Dan zit je op dat mooie eiland, in die boeiende stad of in dat prachtige natuurgebied met iemand waar je het niet mee kunt vinden. Je kunt ook alleen op reis gaan in de hoop dat je mensen tegenkomt. Maar wat als die ook al voorzien zijn van gezelschap? Wil je toch graag als single op reis en verzekerd zijn van gelijkgestemden? Dan zijn speciale single vakanties misschien de juiste reismethode voor jou.

VILLAVIBES

Heb jij een minimaal een hbo-opleiding genoten, dan wil je misschien het liefst met andere hoger opgeleiden op reis. In dat geval heeft Villa Vibes vast voor jou de ideale single vakanties in petto. Hier kun je kiezen uit allerlei soorten single reizen. Van zeilweekenden tot en met wintersport en van een strandvakantie tot en met een verblijf op het Spaanse party island Ibiza. Behalve het gevarieerde aanbod aan vakanties voor singles heeft Villa Vibes nog zes garanties. Zo kun je kiezen voor een bepaalde leeftijdsgroep. De reisorganisatie garandeert daarbij dat je ook daadwerkelijk met singles reist die passen bij jouw leeftijd. Verder zorgt Villa Vibes dat de verhouding mannen en vrouwen altijd evenwichtig is samengesteld. Daarbij kun je rekenen op een grote reisgroep, op deelnemers met minimaal hbo-niveau en dat de single vakantie ook echt door gaat door middel van een vertrekgarantie. Mocht je toch niet mee kunnen, dan kun je tot zes weken voor vertrek kosteloos annuleren. Ook dat is een garantie.

Handig is ook dat je al voordat je bij Villa Vibes boekt, kunt zien hoe groot de groep is. Verder geeft de website aan of de target voor het aantal mannen of vrouwen al is gehaald. Lees ook vooral de reisbeschrijvingen. Zo zie je dat je dagprogramma naar bijvoorbeeld een reis in Portugal vol kan zitten met uitstapjes, gezellige etentjes en activiteiten waaraan je de keuze hebt of je wel of niet meedoet. In ieder geval hoef je tijdens deze single vakanties niet alles alleen te ondernemen, maar heb je het gezelschap van een groep gelijkgestemde singles.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback