Login

servetten bedrukken

Gepubliceerd: 2016-03-31 06:58:36 | Door beheer | 758x bekeken |

Eigenbedrukking.nl

Eigenbedrukking is een bedrijf dat zich specialiseert in het bedrukken van horeca-, reclame- en festivalproducten. Met deze hoogwaardige producten zal elke onderneming, commercieel of niet, in de schijnwerpers staan. En dat is toch precies wat je wilt op een feest of evenement? Dat dachten wij in ieder geval zeker en hierdoor zijn we gaan samenwerken met Eigenbedrukking.nl!

servetten en lunchtassen bedrukken

Tegenwoordig is milieubewust bezig zijn als onderneming zeer belangrijk. Niet alleen voor het milieu zelf, maar ook als branding tegenover jouw (potentiële) klanten. Vandaar dat Eigenbedrukking je de keuze biedt natureware producten aan te schaffen. Deze schelen amper in prijs met de traditionele producten, maar zijn volledig afbreekbaar en zijn dus een múst voor ieder bedrijf dat aan promotie doet.

Om een mooi product te creëren, heeft Eigenbedrukking een unieke Editor in het leven geroepen, waardoor het eenvoudig is om jouw logo op het gewenste product te projecteren. Hierdoor heb je in een mum van tijd al zicht op het eindresultaat van jouw product.

De producten van Eigenbedrukking zijn erg divers. Zo is er aan elk drankje gedacht, met de keuze uit koffie- en drankbekers. Deze zijn voorzien van een afbreekbare deksel en een bijpassend roerstaafje. Zelfs de smoothie-saladebekers ontbreken niet in het assortiment. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor bedrukte soepkommen, die tevens prima gebruikt kunnen worden voor bolletjes ijs. Multifunctioneel dus!

Naast de producten voor vloeibare producten, zijn er ook meerdere producten in het assortiment die in een snackbar of restaurant van belang zijn. Zo heeft Eigenbedrukking frietzakken (wit of bruin), snackbakjes en hamburgervellen voor een friettent. Daarnaast kunnen ook noodles en wraps eenvoudig worden gegeten met de wrapcups en noodleboxen.

Tegen het knoeien heeft Eigenbedrukking ook servetten in het assortiment. Hierbij heb je de keuze bruine en witte servetten. Daarnaast zijn de afmetingen ook door jou zelf te bepalen. Hierbij geldt, des te groter het servet, des te goedkoper het wordt. Een cocktailservet van 20 x 20 cm is goedkoper dan de servetten van 33 x 33 cm en 40 x 40 cm. Naast deze servetten heeft Eigenbedrukking ook servethoezen inclusief servetten ter beschikking gesteld, zodat je ook een luxer gevoel kan meegeven aan je klanten. Wil je liever dat iemand niet knoeit op jouw tafels? Dan heeft Eigenbedrukking ook luxe placemats van 30 x 40 cm in vijf verschillende kleuren. Zet eenvoudig via de Editor jouw logo op de gewenste placemat en klaar is Kees.

Heeft jouw cafetaria of winkel meer behoefte aan lunchtassen die je wilt meegeven aan je klanten? Dit komt goed uit, want Eigenbedrukking heeft lunchtassen in verschillende maten en kleuren. Zo heb je keuze uit bruine en witte lunchtassen. Daarnaast zijn er vier type tassen in het assortiment. Dit zijn de kleine lunchtassen (20 x 10 x 29 cm), middel lunchtassen (26 x 14 x 32 cm), grote lunchtassen (32 x 16 x 31 cm) en groot smal (32 x 16 x 43 cm). Voor ieder wat wilt!

Naast dit assortiment houdt het niet op. Eigenbedrukking heeft namelijk aangegeven om op termijn veel producten toe te voegen aan de webshop. Zo wordt er op de website vermeldt dat er wekelijks nieuwe disposables worden toegevoegd aan het assortiment. Hou Eigenbedrukking.nl dus in de gaten!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieBeheer


Like deze focus


Naar boven
Feedback