Login

Help, ik houd van schoenen!

Gepubliceerd: 2016-12-14 08:51:41 | Door Lisa | 958x bekeken |

Help, ik houd van schoenen!

Schoenen, we kunnen er niet genoeg van hebben. Overal worden we er mee geconfronteerd, zonder dat we er zelf erg in hebben. Je collega op je werk heeft net nieuwe schoenen gekocht, je vindt ze supertof maar het geld is helaas net op gegaan aan alle vaste lasten deze maand. Je werkdag is over en je loopt over straat en ziet hardlopers in het park met hele gaaf uitziende hardloopschoenen. Je loopt een stukje verder en beland in een winkelstraat en daar in de étalage zie je DE hakken van je dromen staan. Je probeert je te focussen en niet stil te staan. Je loopt door, ze zijn veel te duur. Pardoes stap je bovenop de fantastisch uitziende laarzen van een vrouw die net voor je loopt. Ohnee snel wegwezen! Je loopt snel de hoek om en daar zie je een vrouw van jouw leeftijd staan met de merk sneakers waar je al zo lang naar uitkijkt.

Het liefst hebben we voor elke gelegenheid een ander paar in de kast staan. Zo draag je graag gemakkelijke schoenen op je werk, maar als je wilt stappen met je vriendinnen wil je er toch echt elegant uitzien op je hele mooie high heels. Het liefste hebben wij vrouwen een inloopkast vol schoenen.Een plank met sneakers, een plank met hakken, een plank met sandalen, een plank met laarsjes en noem het maar op. Waarom kunnen wij die droom niet realiseren? Juist: weer TE weinig geld over deze maand. We lopen er allemaal tegenaan: verplichte uitgaven. Helaas kennen we allemaal de uitspraak '' aan het einde van mijn geld, houd ik altijd een stukje maand over''. Soms vergeten we even hoe leuk het ook alweer is om geld puur aan jezelf te besteden. Maar hoe doe je dat eigenlijk als je niet al te veel geld hebt? Juist, koopjes jagen in de damesschoenen outlet

Ja schoenenkoopjes wat leuk, hoor ik je denken. Natuurlijk is het leuk, want in een schoenoutlet worden vele soorten schoenen van verschillende merken met korting aangeboden! Het voordeel van een outlet werkt twee kanten op. De winkel die de schoenen verkoopt, moet nu toch echt van zijn dure schoenen af en biedt deze daarom een stuk goedkoper aan dan de originele prijs was. Anderzijds levert het jou, als klant, een geluksgevoel op en natuurlijk fantastische schoenen tegen lage prijzen. 

Waarom zouden wij te veel betalen en niet gewoon wachten tot de outlet? Het bespaart ons allereerst heel veel geld. Daarnaast kunnen wij nu i.p.v. 1 paar schoenen misschien zelfs twee paar schoenen kopen, omdat we het ons nu kunnen veroorloven. En zeg nou zelf, wat geeft nou meer voldoening dan weten dat je een koopje gescoord hebt?Mocht je interesse hebben in vele verschillende soorten schoenen met hoge kortingen? Kijk dan ook eens in de outlet voor damesschoenen. Veel plezier!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback