Login

Dé Samsung Galaxy tips die je nu moet proberen

Gepubliceerd: 2016-03-21 13:37:37 | Door beheer | 850x bekeken |

samsung tips

Het vlaggenschip van Samsung is toch wel de Galaxy. Of je nu de Samsung Galaxy S4, Galaxy S5 of Galaxy S6 hebt, de Galaxy lijn loopt in iedere tijdperiode voorop qua technologie. Er wordt zoveel informatie in de Smartphones gestopt dat het lastig is om bij te houden wat ze nou precies allemaal veranderd hebben. Daarom zal ik me nu richtingen op de Samsung Galaxy S5 om jou uit te leggen waarom je voorlopig nog geen afstand van deze telefoon moet doen. Mocht je Samsung Galaxy S5 kapot zijn en gerepareerd moeten worden, dan zou ik dat zeker aanraden op basis van de tips die nu volgen. Er valt nog zoveel te ontdekken bij deze smartphone. Het zou zonde zijn om hem nu al op te geven.

De beste tips om alles van je Galaxy te halen van Samsung

Kies nu voor een Samsung Galaxy reparatie en voorkom dat je een goede telefoon weggooit. Het is misschien verleidelijk om op basis van de leeftijd en het onaantrekkelijke design afstand te doen van deze telefoon. Maar de telefoon is vanbinnen super goed. Het heeft een geweldige processor die een hoop goed maakt. Maar dat is niet het enige. Er zitten veel meer pluspunten aan het hebben van een Samsung telefoon.

Heb je ook weleens moeite met het bedienen van je telefoon als het koud is. Je hebt 1 hand lekker in je zak zitten en probeert je telefoon met één hand te besturen. En dat is, vooral voor mensen met kleine handen, niet altijd even makkelijk. Samsung heeft aan al deze kleinhandige mensen gedacht en ervoor gezorgd dat je de S5 met 1 hand kan verdienen, om voorgoed verlost te zijn van dit vervelende probleem. Voor de koude maanden heeft Samsung ook nog een andere mooie verandering doorgevoerd. Het is nu ook mogelijk om je telefoon te bedienen met een normaal stel handschoenen. Je hebt dus geen speciale smartphone handschoenen meer nodig om je telefoon te bedienen met koud weer. Je kan de sensitiviteit van je scherm verhogen, waardoor je Galaxy S5 zelfs met handschoenen makkelijk te bedienen. Dan is ook dat weer gerepareerd. Maar Samsung heeft nog meer ‘reparaties’ aan de Galaxy doorgevoerd. Een voorbeeld hiervan is de fingerprint scanner. Je kan je telefoon super goed beveiligen met de vingerscanner op je Samsung. Het enige wat je hoeft te doen is je vingeradruk te registreren op je telefoon en daarna kan je dit altijd gebruiken om je telefoon te unlocken. Een ander probleem waar veel mensen last van hebben is een batterij die snel leeg zijn. Het kan zijn dat je Samsung dan kapot is en gerepareerd moet worden. Maar een reparatie is niet altijd de enige oplossing. Soms volstaat het om gewoon alleen de energiebesparende modus aan te zetten. Deze energiebesparende tool heeft twee varianten: een ‘normal power saving mode’ en een ultra ‘power saving mode’. De Ultra power saving mode is de ultra energiebesparende optie. Dit is handig voor als je je telefoon nodig heb bij road trips, lange werkgaven, noodsituaties en nog vele andere situaties waarin het absoluut noodzakelijk is dat je batterij lang meegaat. Voor alledaagse situaties is deze modus niet ideaal, omdat je bijna geen enkele functionaliteit op je telefoon meer kunt gebruiken. De keuze voor de regular power saving mode, of de normale energiebesparende modus, is dan misschien beter. Na het horen van deze coole tricks overtuigd? Ik denk het wel! Houd je oude Samsung Galaxy in plaats van meteen een nieuwe te kopen. Er zijn nog zoveel dingen die je kan ontdekken.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieBeheer


Like deze focus


Naar boven
Feedback