Login

Professioneel drukwerk promoten

Gepubliceerd: 2013-12-12 08:26:38 | Door Nick | 1196x bekeken |

Professioneel drukwerk promoten

Professioneel drukwerk promoten

Wanneer je mensen wilt informeren of overtuigen maak je als ondernemer vaak gebruik van drukwerk. Het alleen aanbieden van drukwerk is niet voldoende. Je moet ook nadenken over de manier van het aanbieden en wat het beste zal werken. Opstapelen nodigt niet direct uit tot lezen. Om mensen uit te nodigen om je drukwerk te lezen zal je jouw drukwerk op de één of andere manier moeten aanprijzen. Een goede manier om dit te doen is door het inzetten van een brochurehouder. Zo nodig je mensen uit om je drukwerk te lezen en tegelijkertijd kom je als ondernemer professioneel over!

Verschillende mogelijkheden van brochurehouders

Professioneel drukwerk promoten

Vaak zul je drukwerk gaan promoten in je eigen winkel. Echter zal het ook wel eens voorkomen dat je op een andere locatie aanwezig bent en hier ook je drukwerk wilt gaan promoten. Het doel is eigenlijk hetzelfde, maar de eisen aan een brochurehouder zullen enorm verschillen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende varianten op de markt die speciaal ontworpen zijn voor diverse doeleinden. Wanneer je bijvoorbeeld met je bedrijf aanwezig bent op een beurs of een speciale vakdag waar je als bedrijf jezelf professioneel wilt presenteren, dan kun je kiezen voor een inklapbare brochurehouder. Deze zijn eenvoudig op te zetten, in te klappen en mee te nemen. Tegenwoordig krijg je bij de meeste aanbieders zelfs een handige draagzak cadeau.

Wil je echter geen saaie, standaard brochurehouder , maar wil je graag opvallen tussen de rest. Dan zou je kunnen kiezen voor één van de speciaal gestijlde brochurehouders. Een aparte wijze van het aanbieden van je folders kan bijvoorbeeld door het inzetten van een bamboe type brochurehouder. Dit valt natuurlijk meer op dan een standaard type. 

Verder wil je natuurlijk drukwerk aanbieden in verschillende formaten. Voor horeca gelegenheden zijn er de type menukaarthouders. Een ideale manier voor het presenteren van je menukaart aan je klanten.

Wat voor type brochurehouder moet ik kiezen?

Doordat tegenwoordig het aanbod aan brochurehouders zo divers is zal het maken van een keuze er niet gemakkelijker op worden. Er zijn een aantal punten waar je goed over na moet denken voordat je een brochurehouder koopt. Denk als eerste na over de locatie waar je de brochurehouder wilt gaan neerzetten. Wil je een brochurehouder aanschaffen voor in je winkel, maar ga je daarnaast ook vaak ergens anders op locatie staan? Dan zou je beter voor een mooie inklapbare brochurehouder kunnen kiezen. Deze is voor beide doeleinden geschikt. Denk daarna goed na over de stijl die je wilt uitstralen als bedrijf. 

Al met al zullen klanten eerder geneigd zijn om je folders te gaan bekijken wanneer je ze op een leuke, professionele wijze aanbiedt in een brochurehouder.


Deel:

Reacties


anna | 2014-03-22 11:47:46

Je ziet tegenwoordig ook steeds meer houders met een beeldscherm er in. Weet je toevallig of dit een pc of tablet is?

Geef reactieNick


Like deze focus


Naar boven
Feedback