Login

ONDERNEEM247

Gepubliceerd: 2016-06-27 10:46:08 | Door beheer | 717x bekeken |

ONDERNEEM247

Het stereotype beeld van een ondernemer betreft de geslaagde zakenman die zich met een dikke Audi of Mercedes van afspraak naar afspraak spoedt. Uiteraard luncht hij iedere dag copieus, het liefst in een sterrenrestaurant. Omdat hij zich omringd weet door een keur van specialisten hoeft hij zich niet om de alledaagse beslommeringen rond zijn bedrijf te bekommeren. Hoe anders is de realiteit ... Naar schatting kent Nederland ongeveer 1 miljoen ondernemers. Het merendeel van deze mensen valt in de categorie ZZP-er (zelfstandige zonder personeel). Voor hen geen luxe auto of een sterrenlunch. Men verplaatst zich over het algemeen met een middenklasse auto en 's morgens in alle vroegte worden door moeder de vrouw de boterhammetjes gesmeerd voor tussen de middag. Ondernemen is leuk, maar ook hard werken!

Regelgeving, vergunningen en andere verplichtingen

De Nederlandse ondernemer heeft te maken met complexe regelgeving. Belastingaangiftes, de financiële administratie, overheidsvoorschriften: iedere ondernemer wordt er mee geconfronteerd. Omdat je nu eenmaal niet overal verstand van kunt hebben, zal vooral een ZZP-er genoodzaakt zijn om kennis en advies in te huren. Niet iedereen heeft echter de financiële mogelijkheden om dat uitgebreid te kunnen doen. Daarom wendt men zich vaak tot websites die ondernemers ondersteunen met adviezen en tips. Een van deze websites is Onderneem247. Deze site richt zich mede op de kleine ondernemer en ZZP-er. Op begrijpelijke wijze worden actuele zaken besproken en oplossingen aangedragen. Je hoeft geen abonnement af te sluiten, de website is gratis.

Geld besparen

Vanuit de gedachte dat iedere euro maar één enkele keer uitgegeven kan worden, staan kleine ondernemers vaak open voor geldbesparende adviezen. Zo kan het bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk zijn om je nieuwe - gebruikte - auto uit Duitsland te importeren. Onderneem247 heeft onlangs dit onderwerp uitgebreid besproken. Met dit gratis advies kun je als ondernemer voor dezelfde prijs een luxere auto rijden. Wie wil dat nou niet?

Nieuwe ontwikkelingen

De zakelijke markt staat nooit stil, de ontwikkelingen lijken steeds sneller te gaan. Om als ondernemer niet achterop te raken, ben je genoodzaakt de nieuwste ontwikkelingen nauwgezet te volgen. Met VoIP bellen (bellen via internet)is tegenwoordig veel meer mogelijk dan met een traditioneel telecomcontract. Het is prettig om die ontwikkelingen op een vertrouwd platform als Onderneem247 te kunnen lezen, zo blijf je bij.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieBeheer


Like deze focus


Naar boven
Feedback