Login

Maakt de inch van een hoverboard uit?

Gepubliceerd: 2016-12-19 07:56:19 | Door Dfeer | 1057x bekeken |

Inch van je hoverboard wiel

Waar moet je opletten als je een hoverboard kopen gaat? Is de inch van het wiel een belangrijke keuze? OF maakt dit niet veel verschil. Wij leggen je uit waar je op moet letten.

Tips voor het kopen van een hoverboard

Klachten dat de 6 inch hoverboard vaak onstabiel is bij oneffen oppervlakten komen vaker binnen, daarom hebben ze recent hoverboards gelanceerd in twee nieuwe wielmaten: 8in en 10in. De wielen van de 8in kunnen een betere stabiliteit geven dan de 6.5-7in wielen, maar de compacte vorm is met deze 8 inch wielmaat behouden. Wil je toch iets voor off road zoals een grasveld of park, dan is de 10in variatie een betere keus.  Hij is veel groter dan zijn kleinere collega's maar gaat probleemloos om met grasvelden en oneffen oppervlakken.

Echter, de AirWheel beschikt over een veel groter wiel, rond 11.6-14in in grootte, die oneffen oppervlakken met gemak doorstaat. Vooral in vergelijking met zijn 'hoverboard tegenhanger. Het feit dat er slechts één wiel is kan je moeilijk de controle verliezen op een oneffen oppervlak. Oppervlakken die moeilijk zijn voor de hoverboard, zijn geen probleem voor de AirWheel gebruikers  die glijden met gemak door de oppervlakte. We hebben zelfs gezien dat geavanceerde AirWheel gebruikers hun Air Wheel tussen hun benen nemen en springen over trottoirs , iets dat niet kan worden gedaan met de hoverboard.

  

Het gewicht is een belangrijk element om te overwegen bij het kopen van een hoverboard. In het algemeen, kan een standaard 7in hoverboards een maximale gewicht van ongeveer 100kg dragen, of rond 15 stenen van 7 pond. Voor degenen onder ons die meer wegen dan 100kg, heb je twee opties; je kunt kiezen voor de 10in hoverboard of AirWheel. Beide kunnen zwaardere rijders ondersteunen, met een maximumgewicht van 120KG, of 18 steen 8lbs. In termen van het gewicht is er weinig verschil tussen de verschillende modellen te koop.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback