Login

Leuk je interieur op met schapenvachten

Gepubliceerd: 2016-05-03 06:41:46 | Door Femke Nijkerk | 684x bekeken |


Leuk je interieur op met schapenvachten

Schapenvachten toevoegen aan je interieur

Soms zijn een aantal zaken die je verandert aan je woninginrichting al genoeg om een geheel andere uitstraling te krijgen. Schapenvachten zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit het interieur. Om je woonkamer een echte boost te geven en weer een andere look te creëren zijn een aantal xxl schapenvachten hele leuke accessoires. Over een stoelleuning gedrapeerd of als kleed op de grond zal dit zeker extra woongenot geven. Eigenlijk is in elke woonstijl wel een schapenvacht toegepasbaar. Er zijn echter een aantal interieurstijlen die gewoon vragen om deze natuurlijke toevoeging. Schapenvachten kunnen overal toegepast worden. In de huiskamer op de vloer of over de leren bank. In de slaapkamer als kleedje naast het bed, zodat je s'morgens direct de zachtheid en de warmte van zo'n heerlijke schapenvacht voelt. Schapenvachten zijn er in verschillende kleuren. Witte schapenvachten zijn erg populair maar ook de bruingevlekte is helemaal hot.

Woonstijlen

Een aantal interieurs lenen zich bij uitstek om een grote schapenvacht aan toe te voegen. Deze schapenvachten zijn vooral toepasbaar in;

      De landelijke woonstijl

      Het Scandinavische interieur

      Of de industriële inrichting

 

Een schapenvacht van een webshop zoals www.schaapvaak.nl kan heel subtiel toegepast worden in een bepaald interieur. Wanneer je niet houd van een kleedje op de grond, dan drapeer je de schapenvacht toch gewoon over een stoel? Wanneer je een donkergrijze bank hebt dan staat een witte schapenvacht over de rugleuning fantastisch!

Kenmerken woonstijlen

Elke woonstijl heeft weer zijn eigen kenmerken. Een aantal woonstijlen waar schapenvachten prima bij passen staan hieronder beknopt beschreven.

 

Landelijke woonstijlDe landelijke woonstijl is altijd voorzien van een lekkere grote plofbank. Ook staat er altijd een flink fornuis in de keuken, en een open haard mag ook niet ontbreken. Deze inrichting is vaak gezellig en er worden natuurlijke materialen gebruikt, zoals hout textiel en steen. Mooie, authentieke plavuizen in het kookgedeelte en gebruiksvoorwerpen die gevonden zijn in een vintagezaak. Een grote schapenvacht op de bank geven een extra dimensie. En wie af en toe voor de open haard wil bivakkeren is een xxl schapenvacht onontbeerlijk.

Scandinavische inrichtingEen Scandinavisch interieur is helemaal van deze tijd. Lichte tinten, waarvan het wit de basiskleur moet zijn. Licht-blauw en licht-grijze tinten voeren de boventoon. Natuurlijke materialen zijn makkelijk toe te voegen aan deze woonstijl. Een Scandinavisch interieur ademt de sfeer van het hoge noorden. Veel licht, omdat daar de donkere maanden erg lang duren. Om ervoor te zorgen dat alles niet te kil gaat overkomen is het gebruik van dierenvachten een geweldig accessoire. Een witte schapenvacht zal verbazend mooi staan over een lichte stoel, ton sur ton.

Industrieel interieurIn een industrieel interieur worden weinig of geen accessoires gebruikt. Het gebruik van beton en ruwe muren geven deze inrichting de industriele look. Oude fabriekslampen en een grote ruw houten eettafel kunnen geweldig tot hun recht komen. Deze sobere inrichting kan soms wel wat warmte gebruiken. Door een aantal schapenvachten toe te voegen krijgt deze stijl een wat sympatiekere uitstraling.

Meer warmte in je interieur

Door de toevoeging van schapenvachten krijg je meer sfeer en warmte in je woonkamer. Toch hoeft een schapenvacht niet altijd als kleedje op de vloer of over de bankleuning worden gedrapeerd. Schapenvacht wordt ook wel gebruikt als kussentjes en bekleding van krukjes. Met xxl schapenvachten kun je in ieder geval op een goede manier je woonkamer een boost geven en deze opleuken. Kijk voor meer inspiratie op de desbetreffende websites en laat je verleiden tot de aanschaf van een mooie schapenvacht. 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback