Login

lego kopen

Gepubliceerd: 2016-07-29 11:40:21 | Door Lisa | 718x bekeken |

Welke LEGO past bij jou?

Op het moment dat het om speelgoed gaat, heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Dit geldt ook voor LEGO. De voorkeuren hebben er vaak mee te maken of je een jongen of meisje bent, of je geïnteresseerd bent in huizen, winkels, politiebureaus of hele steden, tot welke leeftijdscategorie je behoort en hoeveel ervaring je hebt met het spelen van LEGO. Bij Happybouwstenen.nl is van alles te vinden wat betreft LEGO. Je kunt voor eenvoudige sets gaan of jezelf uitdagen met een meer ingewikkelde lijn. Denk erover na, kom ermee in aanraking, en stel jezelf de vraag: welke LEGO past het beste bij mij?

Plezier en ontwikkeling

Happybouwstenen.nl biedt een gevarieerde samenstelling van LEGO-producten aan. De online winkel richt zich met name op kinderen, maar wil ook graag de oudere bezoekers tevreden stemmen. Happybouwstenen streeft ernaar kinderen en volwassenen HAPPY te maken. Dit proberen zij te doen door middel van een combinatie van twee elementen, namelijk plezier en ontwikkeling. Om die reden zijn er naast bekende figuren uit bijvoorbeeld tv-shows, films en games ook meer uitdagende LEGO-producten. Deze producten geeft een andere wending aan het spelen met LEGO, aan de hand van een duidelijke focus op het puzzelen en creatief bezig zijn met de blokjes, figuurtjes en accessoires. Zodra je de website bezoekt, zal je al snel zien dat de webpagina’s van deze productlijnen zijn voorzien van extra informatie om de consument van meer kennis over de producten te voorzien.

Wat een keuze!

LEGO heeft een enorm breed assortiment tot zijn beschikking. Hiertoe behoren superhelden van vroeger en nu; figuurtjes die zijn onderverdeeld in een groot aantal beroepen, vaak met bijbehorende voertuigen en/of gebouwen; en producten die onder een breder thema vallen. In de laatste categorie heeft LEGO zich gericht op de ontwikkeling van kinderen. Want naast Star Wars, Disney, Jurassic World en Lord of the Rings zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je, zowel als kind als volwassene, door middel van LEGO Architecture op zoek gaan naar de architect in jezelf. Het op kleine schaal creëren van gebouwen en structuren. Op een creatieve en complexe wijze bezig zijn met speelgoed. Er is een uitgebreid assortiment met wereldberoemde bouwwerken en monumenten. Deze producten zijn tevens voorzien van informatie over het betreffende object.

Heb je minder interesse in bouwwerken, maar wel in technische vernuftigheid? Dan kun je aan de slag met LEGO Technic. Binnen deze categorie zijn verschillende pakketten te verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld bezig zijn met LEGO Bionicle of de LEGO Hero Factory. Je zet bekende superhelden in elkaar die er alles aan doen om de wereld te beschermen tegen slechteriken. Een andere creatieve variant van LEGO is de Creator-serie. Hierbij draait het om het bouwen van de meest uiteenlopende voorwerpen, zoals voertuigen en huizen. Speciaal voor kinderen van zestien jaar en ouder en volwassenen is er de LEGO Creator Expert-serie. Doordat binnen de lijn gebruik wordt gemaakt van grotere, moeilijkere en meer gedetailleerde gebouwen en voertuigen, is deze geschikt voor de meer ervaren LEGO-fanaat.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback